Η γη της ελιάς – Ανατροπή: Έξαλλη η Αριάδνη με την κίνηση της Ιουλίας! Γιατί της ρίχνει «άκυρο»;
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς – Ανατροπή: Έξαλλη η Αριάδνη με την κίνηση της Ιουλίας! Γιατί της ρίχνει «άκυρο»;

Η γη της ελιάς – Ανατροπή: Έξαλλη η Αριάδνη με την κίνηση της Ιουλίας! Γιατί της ρίχνει «άκυρο»;

Τι θα κάνει η Ιουλία που θα εξοργίσει όχι μόνο την Αριάδνη αλλά και τον Στάθη στη Γη της ελιάς;

Δεν έκαναν μια ομαλή αρχή στη γνωριμία τους ως μάνα και κόρη η Αριάδνη με την Ιουλία στη Γη της ελιάς.

Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι η Ιουλία είναι η βιολογική της μητέρα έχει αναπτύξει αρνητική στάση απέναντί της θεωρώντας ότι η Ιουλία δεν ήθελε το παιδί και το ξεφορτώθηκε.

Ο Στάθης προσπαθεί να την πάρει με το μέρος του για να τη μαλακώσει αλλά η Ιουλία δεν έχει υπομονή και παρεμβαίνει κάνοντάς τα χειρότερα όπως βλέπουμε ήδη στα επεισόδια της σειράς.

Σύμφωνα με το TV24 η Ιουλία θα κάνει ακόμα μία απελπισμένη κίνηση που θα εξοργίσει αυτή τη φορά όχι μόνο την Αριάδνη αλλά και τον Στάθη.

Όλοι καλοδέχονται την Αριάδνη εκτός από…

Η Αριάδνη στη Μάνη αρχίζει να γίνεται μέρος της ζωής εκεί αν και έχει φέρει τα πάνω κάτω ειδικά όταν αποκαλύπτεται ότι είναι κόρη του Στάθη.

Μάλιστα η Αρετή είναι από τις πρώτες που το μαθαίνει αφού η ίδια η κοπέλα της το ομολογεί και τρέχει να προφτάσει τα νέα στη Βασιλική. Επίσης, θεωρώντας ότι έχει δυνατό χαρτί στα χέρια της, τραβάει για την Ιουλία Βρεττάκου κουνώντας της το δάχτυλο και λέγοντάς της ότι «ο Στάθης έκανε παιδί με άλλη». Φυσικά την αποστομώνει όταν της λέει ότι αυτή η άλλη «είμαι εγώ» αφήνοντας την Αρετή στήλη άλατος!

Οι Βρεττάκοι συγκλονίζονται όταν μαθαίνουν ότι η Αριάδνη είναι κόρη της Ιουλίας και του Στάθη και συμπαραστέκονται στην Ιουλία που είναι ράκος από την άρνηση της κόρης της να φτιάξουν τη σχέση τους.

Η Αρετή μοιράζει παντού κατάρες και κατηγορεί τον Στάθη παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα απιστίας. Άδικα θα προσπαθήσει η Ασπασία να της διηγηθεί την ιστορία και να την πείσει ότι ο Στάθης δεν ήξερε τίποτα.

Η Βασιλική αρνείται να συναντήσει την Αριάδνη παρά τα παρακάλια της να γνωρίσει την αδελφή της. «Είσαι μια ξένη για μένα» της λέει.

Ο Δημοσθένης από την άλλη αποφασίσει να καλέσει τον Στάθη και την κόρη του σε τραπέζι. Όλοι είναι άνετοι εκτός από την Ασπασία.

Ο Ισίδωρος δηλώνει στον Στάθη ότι θέλουν τη Αριάδνη στην οικογένεια, ότι θα την αγκαλιάσουν και θα της φερθούν όπως της αρμόζει. Έτσι ο Στάθης φέρνει την κόρη του στην οικογένεια.

Η Ιουλία βλέποντας την κόρη της να γίνεται αποδεκτή αλλά και να αποδέχεται τους πάντες εκτός από την ίδια, απελπίζεται περισσότερο.

Σε μια απεγνωσμένη κίνηση θέλει να μεταβιβάσει όλη την περιουσία της στην Αριάδνη παρότι η Αφροδίτη την προειδοποιεί ότι αυτό θα θυμίζει δωροδοκία και η κοπέλα θα παρεξηγηθεί περισσότερο. Πράγματι όταν η κοπέλα μαθαίνει για τη δωρεά την απορρίπτει.

«Δεν με εξαγοράζεις με τα λεφτά σου. Τι νόμιζες, ότι θα με κέρδιζες με αυτά; Λυπάμαι!» της λέει και την ρίχνει ακόμα πιο κάτω. «Εγώ το έκανα για να της δείξω ότι την αγαπάω» λέει στον Στάθη που αυτή τη φορά στρέφεται εναντίον της: «Πάντα η ίδια. Για μια ακόμα φορά έκανες επίδειξη των χρημάτων σου. Το έκανες και με μένα, είδες τα αποτελέσματα και μυαλό δεν έβαλες!»