Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: «Διαζύγιο τώρα, έχεις μια βδομάδα να φύγεις!»
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: «Διαζύγιο τώρα, έχεις μια βδομάδα να φύγεις!»

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: «Διαζύγιο τώρα, έχεις μια βδομάδα να φύγεις!»

Βροχή τα διαζύγια και οι χωρισμοί στη σειρά

Tελεσίγραφα και οριστικές αποφάσεις για σχέσεις φαίνεται ότι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς. Έτσι μετά τον χωρισμό της Βασιλικής και του Φίλιππου (που δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι οριστικός) έρχεται ένα διαζύγιο που μάλλον θα είναι οριστικό.

Και αφορά τον Ισίδωρο και την Αμαλία σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

Ήδη βλέπουμε τον μεγάλο Βρεττάκο να έχει στον πάγο τη σύζυγό του μόλις έμαθε ότι έκλεισε συμφωνία εξ ονόματός του χωρίς να τον ρωτήσει.

Η Αμαλία προσπαθεί να τον μαλακώσει φαίνεται όμως ότι ο Ισίδωρος έχει μετανιώσει πικρά για την απόφασή του να την παντρευτεί.

Η γη της ελιάς: Η κίνηση της Αμαλίας κρυφά από τον Ισίδωρο να κλείσει συμφωνία εξ ονόματός του φαίνεται ότι ράγισε ανεπανόρθωτα τον γάμο τους

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος στην αισθηματική επιπολαιότητά του και η Αμαλία αδυνατεί να τον μεταπείσει ότι αξίζει μια ακόμα ευκαιρία.

Ο Μάνος προσπαθεί να μεταπείσει τον πατέρα του αλλά η Αθηνά, η Ιουλία και η Μαρίνα κατά βάθος ανακουφίζονται με την απόφασή του.

Η γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος είναι αποφασισμένος για το διαζύγιο

Ο Ισίδωρος δίνει μια βδομάδα διορία στη σύζυγό του να μαζέψει τα πράγματά της και να εγκαταλείψει την Αρεόπολη αφού πρώτα υπογράψει συναινετικό διαζύγιο που έχει ετοιμάσει ο Λυκούργος.

Μάλιστα θα είναι πολύ γενναιόδωρος μαζί της ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ξανά τη ζωή της.

Η αναχώρηση της Αμαλίας από το σπίτι των Βρεττάκων θα συμπέσει με την άφιξη του Τζον Μακρίδη από την Αμερική.

Και καθώς ο Ισίδωρος θα είναι απασχολημένος με τα διαδικαστικά του διαζυγίου του, η Αθηνά  θα αναλάβει να τον ξεναγήσει στην Αρεόπολη και το ελαιοτριβείο των Βρεττάκων και έτσι να ξεκινήσει το φλερτ τους που όπως όλα δείχνουν θα εξελιχθεί σε έρωτα.

Στον ρόλο του Τζον θα δούμε τον Απόστολο Γκλέτσο όπως είναι ήδη γνωστό, που έχει ξεκινήσει γυρίσματα ενώ σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο ηθοποιός θα παραμείνει στη σειρά μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.