Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η εγκυμοσύνη που ανατρέπει τα πάντα

Σαν «βόμβα» σκάει η είδηση της εγκυμοσύνης

Τα πάνω κάτω έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς, Η γη της ελιάς, που επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στα τελευταία επεισόδια του 2023, είδαμε την Αριάδνη να έχει ενδώσει στο πάθος της με τον Χρήστο αγνοώντας πλήρως ότι είναι παντρεμένος.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ήταν παρούσα στο γάμο του, ωστόσο, τίποτα δεν την εμπόδισε!

Μόνο που οι κρυφές τους συναντήσεις θα μαθευτούν για τα καλά, με τον Στάθη να βγαίνει εκτός εαυτού και να της δίνει τελεσίγραφο για το τι πρέπει να κάνει.

Έτσι και σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Χρήστος βρίσκεται μέσα σε ένα δίλημμα για το πώς θα πει την αλήθεια στην Αφροδίτη μιας και ήδη ο Στάθης ξέρει τα πάντα.

Έχοντας κάνει τις απαραίτητες σκέψεις στο μυαλό του είναι αποφασισμένος να της πει τα πάντα για την Αριάδνη και να της ζητήσει διαζύγιο.

Τα σχέδιά του, όμως, ανατρέπονται αφού η Αφροδίτη μπαίνοντας στο σπίτι του ανακοινώνει αυτό που δεν περίμενε να ακούσει.

«Αγάπη μου, είμαι έγκυος. Σε λίγο καιρό έρχεται το μωράκι μας», του λέει γεμάτη ενθουσιασμό και εκείνος αντιλαμβάνεται ότι το διαζύγιο δεν χωρά στην κουβέντα τους αφού πλέον τους περιμένει ένα παιδί.

Διαβάστε επίσης

Η Γη της ελιάς spoiler: Φίλιππος και Βασιλική χωρίζουν!