Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα κάνει όλα λίμπα και καταλήγει στη φυλακή!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα κάνει όλα λίμπα και καταλήγει στη φυλακή!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τα κάνει όλα λίμπα και καταλήγει στη φυλακή!

Η άλλη εκδοχή θα ήταν να καταλήξει στο ψυχιατρείο αλλά μάλλον αλλού θα βρεθεί...

Μεγάλες ταραχές έρχονται στη σειρά Η γη της ελιάς του Μega για μία ηρωίδα που μας έχει δώσει πολλούς λόγους να τη… μισούμε.

Η Αρετή θα περάσει μεγάλο σοκ καθώς όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η πρόταση γάμου που τώρα της έχει κάνει ο Τάσος είναι… fake.

Ο φούρναρης την πλεύρισε με σκοπό να ζηλέψει η πρώην γυναίκα του. Η Αρετή όμως ονειρεύεται μεγάλους γάμους και χαρές για να μπει στο μάτι του Στάθη.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ζητήσει ακόμα και παιδί από τον Τάσο.

Εκείνος όμως θα την αφήσει στα κρύα του λουτρού όταν θα τη χωρίσει.

Οι κατάρες της Αρετής θα ακουστούν σε όλη τη Μάνη και αυτή τη φορά καταριέται και την τύχη της. Μάταια η Βασιλική και η Ασπασία προσπαθούν να την παρηγορήσουν και να τη συγκρατήσουν.

Η Αρετή θα επιτεθεί στο μαγαζί του Τάσου αφού τη χωρίσει στη σειρά Η γη της ελιάς

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, η Αρετή δεν μπορεί να χωνέψει ούτε την κοροϊδία του Τάσου ούτε την εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει όταν ο Πότης της πεις ότι η γυναίκα του Τάσου ξαναγύρισε σε αυτόν μετά από τα παρακάλια του.

Η Αρετή λιποθυμάει από την ταραχή της μέσα στο καφενείο. Όταν συνέρχεται ξεκινάει μια εκστρατεία κατάρας και νεύρων που καταλήγει να τα κάνει όλα λίμπα!

Σε έξαλλη κατάσταση προβαίνει σε επίθεση με αυγά στον φούρνο του Τάσου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αυτόφωρο για βανδαλισμό!