Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το μέλλον Βασιλικής – Φίλιππου και το τρίτο πρόσωπο
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το μέλλον Βασιλικής – Φίλιππου και το τρίτο πρόσωπο

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το μέλλον Βασιλικής – Φίλιππου και το τρίτο πρόσωπο

Το ζευγάρι είναι στα μαχαίρια και φαίνεται ότι

Δυσοίωνο δείχνει το μέλλον του Φίλιππου και της Βασιλικής, του πιο αγαπητού ζεύγους στη σειρά Η γη της ελιάς στο Mega.

Το ζευγάρι όπως είδαμε ήδη στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς ζει χωριστά αφού η Βασιλική αποφάσισε να πάρει το μωρό τους και να πάει στη μητέρα της.

Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος δηλώνει ανυποχώρητος στην άποψή του ότι η γυναίκα του πρέπει να τα βρει με την ετεροθαλή αδελφή της, την Αριάδνη.

H μητέρα του πάντως, η Χάιδω, παίρνει ανοιχτά το μέρος της Βασιλικής.

Ο εγωισμός και το πείσμα και των δύο τους εμποδίζουν να τα βρουν αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα σοβαρέψουν όταν θα εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο.

Η γη της ελιάς: Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο;

Και δεν είναι καθόλου άγνωστο αφού πρόκειται για τον Μιλτιάδη.

Ο νεαρός επιστάτης των Βρεττάκων που είχε σώσει τη Βασιλική από βέβαιο πνιγμό, όταν μάθει ότι η Βασιλική και ο Φίλιππος είναι στα μαχαίρια θα τη διεκδικήσει απροκάλυπτα όπως αποκαλύπτει ο Τηλεθεατής.

Ο νεαρός είναι σε σχέση με την Αλκμήνη, φαίνεται όμως ότι είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική.

H γη της ελιάς: Ο Μιλτιάδης διεκδικεί τη Βασιλική

Αυτό θα εξωθήσει τον Φίλιππο στα άκρα αφού θα φουντώσει η ζήλια του και θα χάσει την ψυχραιμία του όταν αντιληφθεί ότι η γυναίκα του και ο Μιλτιάδης κάνουν παρέα.

Ο Φίλιππος ανησυχεί ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους (και μάλλον δεν έχει άδικο…).

Η γη της ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική δεν κάνουν πίσω

Μάλιστα συναντά τον Μιλτιάδη και του ζητάει εξηγήσεις (και θα δούμε αν αυτό θα οδηγήσει σε κάποια χειροδικία του Φίλιππου).

Την ίδια στιγμή είναι έξαλλος με την πεθερά του, τη δαιμονική Αρετή και αυτή τη φορά θα της τα πει χύμα θεωρώντας την υπαίτια για τον τρόπο που φέρεται η Βασιλική και την κρίση στον γάμο του.

Αυτό θα εξοργίσει ακόμα περισσότερο τη Βασιλική.

Ο πατέρας της πάντως θα την πιάσει για να κάνουν μια σοβαρή συζήτηση για την Αριάδνη και η Βασιλική θα αποκαλύψει τη ζήλια της, ότι δεν θέλει να τον… μοιράζεται με μια «ξένη», όπως την αποκαλεί.

Η γη της ελιάς: Η Βασιλική δεν δέχεται την Αριάδνη που θεωρεί ξένη και ότι έχει πάρει τη θέση της στην καρδιά του πατέρα της

Η συνέχεια και το μέλλον του ζευγαριού θα έχει ενδιαφέρον δεδομένου του ότι ο Διονύσης Παπανδρέου που υποδύεται τον Φίλιππο δήλωσε προ ημερών ότι δεν θα συνεχίσει στον διαφαινόμενο 4ο κύκλο της σειράς…

Διαβάστε ακόμα:

Η γη της ελιάς spoiler: Αυτόν τον ηθοποιό δεν θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς