«Η γη της ελιάς» spoiler: Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης – Σπαράζει η Μάνη! Θα μαθευτούν τα εγκλήματά του;
Tv Spoilers

«Η γη της ελιάς» spoiler: Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης – Σπαράζει η Μάνη! Θα μαθευτούν τα εγκλήματά του;

«Η γη της ελιάς» spoiler: Αυτό θα είναι το τραγικό τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης – Σπαράζει η Μάνη! Θα μαθευτούν τα εγκλήματά του;

Οι εξελίξεις στη σειρά του Mega θα είναι δραματικές λίγο πριν το φινάλέ του δεύτερου κύκλου

Δραματικό και τραγικό θα είναι το τέλος του Αλέξη και της Μυρτάλης στη σειρά «Η γη της ελιάς».

Και πώς όχι αφού πρέπει να επέλθει κάθαρση για όλα αυτά τα εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Να θυμίσουμε ότι από την αρχή της σειράς ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του αδελφού του Νικήτα, του εισαγγελέα αλλά και του Γεράσιμου.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής – και καθώς τόσο ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης που υποδύεται τον Αλέξη όσο και η Αφροδίτη Λιάντου που παίζει τη Μυρτάλη αποχωρούν από τη σειρά- το τέλος τους θα είναι δραματικό.

Το spoiler του TiVi Σίριαλ και της Μαρίας Μεταξητινού αποκαλύπτει πώς ακριβώς θα τελειώσει ο ρόλος του Αλέξη.

Σύμφωνα με αυτό, η Μυρτάλη δρομολογεί όλες τις κινήσεις για να το σκάσει από τον σύντροφό της ειδικά μετά τον ξυλοδαρμό της από εκείνον, οπότε και καταλαβαίνει ότι κινδυνεύει περισσότερο από ποτέ.

«Η γη της ελιάς» spoiler: O Αλέξης ξυλοκοπεί άγρια τη Μυρτάλη

Ο Αλέξης απαγάγει και τη Θεοδώρα!

Ο Αλέξης ξεσπά και στη Μαργαρίτα όταν μέσα στο θολωμένο του μυαλό ζηλεύει που η μητέρα του φιλοξενεί τη Θεοδώρα που έμεινε ορφανή μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Μάλιστα μετά από τον καβγά με τη μητέρα του απειλεί και τη Μυρτάλη που φτάνει στα όριά της

Η Αθηνά εξομολογείται στη Μαργαρίτα ότι η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό και εκείνη φοβάται ακόμα περισσότερο για την αντίδραση του γιου της.

Ο Αλέξης μέσα στη μανία του, απαγάγει τη Θεοδώρα!

Ο φόνος της Μυρτάλης και η αυτοκτονία στο κελί

Η Μυρτάλη δεν μπορεί να αντιδράσει και του ρίχνει ηρεμιστικό στο τσάι του. Εκείνος όμως το καταλαβαίνει και φυσικά τη χτυπάει άσχημα.

Έχει υποψιαστεί τα πάντα για τη φυγή της στο εξωτερικό και της δηλώνει ξεκάθαρα ότι «μόνο νεκρή θα φύγεις από δίπλα μου».

Για άλλη μια φορά ξεσπάει άσχημα και η Μυρτάλη καταλαβαίνει ότι ήρθε το τέλος της. Ο Αλέξης είναι σε παροξυσμό και προκειμένου να γλιτώσει από εκείνον, σηκώνει το όπλο εναντίον του.

Ο Αλέξης όμως είναι ανεξέλεγκτος και αγριεύει ακόμα περισσότερο! Της αρπάζει το όπλο και τη σκοτώνει!

Όταν καταλαβαίνει τι έχει κάνει, καταρρέει. Πηγαίνει στη Μαργαρίτα και της λέει τι έκανε.

Η Μαργαρίτα αυτή τη φορά πράττει το σωστό, τον καταδίδει στην αστυνομία και ο γιος της συλλαμβάνεται στον τόπο του φονικού, όπως είχε περιγράψει ο ίδιος ο Αντρέας Γεωργίου σε συνέντευξή του.

Αντρέας Γεωργίου – Spoiler: Επιβεβαίωσε το αιματοβαμμένο τέλος του δεύτερου κύκλου της «Γης της ελιάς» και κάτι παραπάνω! «Η Μαργαρίτα θα…»

Η είδηση του θανάτου της Μυρτάλης  φέρνει σπαραγμό στη Μάνη και ειδικά στην Ιουλία που την είχε σαν παιδί της και τη Μαρίνα που κατηγορεί τον εαυτό της ότι δεν την βοήθησε.

Ο Αλέξης οδηγείται στη φυλακή έχοντας ομολογήσει όλους τους φόνους που έχει διαπράξει.

Το μυαλό του πλέον του υπαγορεύει να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί αφού δεν μπορεί να ζει χωρίς το αντικείμενο του πόθου του, τη Μυρτάλη που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια!

Διαβάστε ακόμα:

«Η γη της ελιάς» spoiler: Επικό plot twist για να μην πεθάνει ο Λυκούργος! Ποιος θα γίνει σωτήρας του;