Η γη της ελιάς spoiler: Αυτός δέρνει τον Κουράκο! Και ο λόγος είναι…
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Αυτός δέρνει τον Κουράκο! Και ο λόγος είναι…

Η γη της ελιάς spoiler: Αυτός δέρνει τον Κουράκο! Και ο λόγος είναι…

Ο αστυνόμος θα τις «αρπάξει» και μάλλον θα υπάρχει λόγος που θα γίνει αυτό

Ο Γιώργης Κουράκος φαίνεται ότι θα περάσει δύσκολα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς σύμφωνα με το αποκλειστικό spoiler του Τηλεθεατή.

Όπως βλέπουμε στα επεισόδια που παίζονται αυτές τις μέρες, το Κουράκος και Δήμητρα ζουν ένα παράφορο πάθος και το ζευγάρι δεν μπορεί να… ξεκολλήσει.

Μάλιστα ήδη ο Στράτος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Κουράκος με αφορμή ένα τηλεφώνημα του Ορέστη αρχίζει να βγάζει στη Δήμητρα κτητικότητα και ζήλια (το ίδιο είχε κάνει και με την Ευτυχία όταν δούλευε στο καφενείο) όπως είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (29/10).

Παρά τις δεύτερες σκέψεις της Δήμητρας, οι μεταξύ τους συναντήσεις πυκνώνουν.

Και οι δύο αισθάνονται άσχημα απέναντι στον Ορέστη που θα επιστρέψει σύντομα στη Μάνη. Κανείς όμως δεν αποφασίζει να του μιλήσει.

Τελικά η Δήμητρα αποφασίζει να του πει την αλήθεια. Μάλιστα όπως αναφέρει το spoiler δεν είναι σίγουρη ότι ο Κουράκος είναι έτοιμος για κανονική σχέση.

Ο Ορέστης όταν μαθαίνει τα νέα δείχνει αξιοθαύμαστη ψυχραιμία. Και πώς όχι αφού ξέρει ήδη τα νέα αφού τη μυστική σχέση του την αποκάλυψε η Ασπασία.

Θα ζητήσει από τη Δήμητρα να συναντηθούν και ο αστυνόμος θα τους παρακολουθήσει από μακριά μην μπορώντας να ελέγξει τη ζήλια του.

Όταν δει τον Ορέστη να της πιάνει το χέρι θα παρέμβει για να τον απομακρύνει.

Τότε, σύμφωνα με το spoiler, ο Ορέστης θα ξεσπάσει την οργή του στον δήθεν φίλο του. Με δυο μπουνιές θα σωριάσει τον Κουράκο και μάλιστα μπροστά στα μάτια των έκπληκτων κατοίκων της πόλης.