Η γη της ελιάς spoiler: Διαζύγιο βόμβα, ένας μεγάλος εκβιασμός και ένα μυστικό που έρχεται στο φως!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Διαζύγιο βόμβα, ένας μεγάλος εκβιασμός και ένα μυστικό που έρχεται στο φως!

Η γη της ελιάς spoiler: Διαζύγιο βόμβα, ένας μεγάλος εκβιασμός και ένα μυστικό που έρχεται στο φως!

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά του Mega

Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως έρχονται στη Γη της ελιάς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV24 και αφορούν την οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου.

Ο Δημοσθένης είναι περιχαρής που η παράνομη ερωμένη του θα γεννήσει αγόρι αλλά μάλλον δεν έχει υπολογίσει καλά το σατανικό σχέδιο της Ξένιας να του διαλύσει την οικογένεια και να πάρει τη θέση της Ασπασίας προκειμένου να ξεκοκκαλίσει την περιουσία του ως νόμιμη σύζυγος.

Παρότι της έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα χωρίσει ποτέ την Ασπασία εκείνη αποφασίζει να της τα πει όλα.

Στην αρχή κάνει ανώνυμο τηλεφώνημα στην Ασπασία κάτι που θα φέρει ταραχή στο σπίτι της. «Το ήξερα ότι έχεις αγαπητικιά. Μου τα είπαν όλα και ότι την έχεις γκαστρώσει» του λέει έξαλλη. Ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως τις κατηγορίες όμως την επόμενη μέρα η ίδια η Ξένια παίρνει την Ασπασία και της λέει χαρτί και καλαμάρι τι συμβαίνει με τον άντρα της.

Η Ασπασία φεύγει σφαίρα για την Καλαμάτα όπου συναντά την Ξένια και μαθαίνει για το δόλιο σχέδιο του άντρα της να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα βάζοντάς την να μεγαλώσει το νόθο παιδί του. «Είναι αδίστακτος» λέει κλαίγοντας.

Επιστρέφοντας στη Μάνη γίνεται μεγάλος καβγάς με τον Δημοσθένη όπου του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει το παιδί της αγαπιτικιάς του.

Η Ασπασία φεύγει από το σπίτι και η Ειρήνη πέφτει από τα σύννεφα με όσα γίνονται.

Η Ειρήνη μαθαίνει τη μισή αλήθεια

Η μητέρα της αναγκάζεται να της πει τη μισή αλήθεια. Έτσι της αποκαλύπτει ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη καθώς και το σχέδιο εκδίκησης του Δημοσθένη με το νόθο παιδί.

Η Ειρήνη μαλώνει άσχημα με τη μητέρα της και παίρνει το μέρος του αλλά την ίδια στιγμή επιτίθεται και στον Δημοσθένη εκβιάζοντάς τον: «Αν γεννηθεί το μωρό και το κουβαλήσεις εδώ με έχασες, δεν ξέρω τι θα κάνω» του λέει.

Η Ασπασία κάνει το μεγάλο βήμα και πηγαίνει στον Λυκούργο ζητώντας του να αναλάβει το διαζύγιό της. Η απάντησή του: «Δεν θα της το δώσω στον αιώνα τον άπαντα και αν με προκαλέσει θα ακουστούν στο δικαστήριο πράγματα που δεν τη συμφέρουν».

Η Ειρήνη καταφεύγει στη Βασιλική και στον Φίλιππο στους οποίους λέει ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο Φίλιππος κρατιέται με το ζόρι να μην της αποκαλύψει ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Η Ιουλία φεύγει από τη Μάνη

Την ίδια στιγμή η Ιουλία αφού ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στον Στάθη του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει απαιτήσεις από εκείνον.

Αυτό τον κάνει έξαλλο.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος κάνει προσπάθειες να φέρει την Αριάδνη κοντά στη μητέρα της όμως δεν τα καταφέρνει. Της δίνει όμως το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων και της εξηγεί τη σημασία του.

Η Ιουλία ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να κρύψει την εγκυμοσύνη της, την αποκαλύπτει όμως στον Μάνο και τον Ισίδωρο. Τα νέα μαθαίνει και η Αριάδνη που αντιδρά πολύ αρνητικά. Σε μια στιγμή παροξυσμού πηγαίνει στο σπίτι της και της μιλάει σκληρά, λέγοντάς της ότι έχει σκοπό να δώσει και αυτό το μωρό για υιοθεσία όπως έκανε με εκείνην.