Η γη της ελιάς spoiler: Εντολή θανάτου για την Ξένια – Εξαφανίζεται με το μωρό! Η Μάνη «τιμωρεί» τον Δημοσθένη
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Εντολή θανάτου για την Ξένια – Εξαφανίζεται με το μωρό! Η Μάνη «τιμωρεί» τον Δημοσθένη

Η γη της ελιάς spoiler: Εντολή θανάτου για την Ξένια – Εξαφανίζεται με το μωρό! Η Μάνη «τιμωρεί» τον Δημοσθένη

Ο Δημοσθένης πληρώνει τις αμαρτίες του

Ο Δημοσθένης θα αρχίσει να πληρώνει τις αμαρτίες του για το τεράστιο σφάλμα που έκανε να αφήσει έγκυο την Ξένια στη Γη της ελιάς, σε αντίποινα για την απιστία της Ασπασίας.

Από τη στιγμή που έκανε συμφωνία με μια αδίστακτη κοπέλα όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια θα πιαστεί στον ύπνο.

Η Ξένια σύμφωνα και με το σπόιλερ του Αλέξη Μίχα στο Πάμε Δανάη θα γεννήσει στην Καλαμάτα ένα υγιέστατο αγοράκι, λίγο νωρίτερα από το κανονικό.

Ο Δημοσθένης κάνει όλες τις προετοιμασίες για να κάνει το παιδί και αναζητά νταντά για να κρατάει το παιδί. Εξοπλίζει το σπίτι με όλα τα απαραίτητα για να υποδεχτεί το μωρό.

Η Μάνη «τιμωρεί» τον Δημοσθένη για το παιδί

Αυτό που δεν περιμένει όμως είναι το γεγονός ότι όλοι στη Μάνη θα του γυρίσουν την πλάτη μόλις γίνει γνωστή η είδηση και θα είναι κατάπτυστος στην Αρεόπολη πλέον. Η Ασπασία είναι σε άσχημη κατάσταση μαθαίνοντας και εκείνη το νέο.

Παράλληλα θα δεχτεί ένα χτύπημα από την Ξένια που όταν δει το μωρό της δένεται μαζί του και λέει στην κολλητή της ότι δεν πρόκειται να το αποχωριστεί και πως έχει σχέδιο.

Ο Δημοσθένης νομίζει ότι η Ξένια θα τηρήσει τη συμφωνία τους να του παραδώσει το μωρό και να εξαφανιστεί. Έτσι μετά την έξοδο από το μαιευτήριο της λέει να ετοιμάσει τον γιο του για να τον πάρει.

Η Ξένια του ζητάει να της φέρει και τα υπόλοιπα λεφτά που συμφώνησαν σε μετρητά.

Πράγματι, ο Δημοσθένης φτάνει στο σπίτι της με τα χρήματα.

Η Ξένια του βάζει ένα ποτό και την ώρα που γυρίζει να πάρει το ποτήρι τον χτυπάει στο κεφάλι και τον αφήνει αναίσθητο.

Παίρνει το παιδί και τα λεφτά και εξαφανίζεται.

Όταν ο Δημοσθένης συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έγινε γίνεται έξαλλος. Απειλεί θεούς και δαίμονες και φυσικά καλεί τα «τσιράκια» του να τη βρουν και να την σκοτώσουν!

«Θέλω να τη βρείτε, να μου φέρετε τον γιο μου και εκείνη ξέρετε τι θα την κάνετε!» τους λέει δίνοντας εντολή θανάτου για τη νεαρή μητέρα.