Η γη της ελιάς spoiler: «Έρχεται μεγάλη σύγκρουση» – «Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί»
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: «Έρχεται μεγάλη σύγκρουση» – «Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί»

Η γη της ελιάς spoiler: «Έρχεται μεγάλη σύγκρουση» – «Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί»

Οι αποκαλύψεις του Τάσου Ιορδανίδη για την εξέλιξη της σειράς

Στον καναπέ της Σίσσυς Χρηστίδου, στο «Χαμογέλα και πάλι», κάθισε το πρωί της Κυριακής ο Τάσος Ιορδανίδης και μίλησε για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του, το θέατρο, την παρουσίαση, ενώ έδωσε και mega spoiler για «Γη της Ελιάς» στην οποία συμμετέχει.

«Η παράσταση που ετοιμάζουμε – που ονομάζεται Fucked up – είναι αυτό που υπάρχει στο μυαλό μου πιο έντονα από ποτέ σε επαγγελματικό κομμάτι. Πήγα χθες και είδα την γενική πρόβα, είμαι χαρούμενος γι΄αυτό που είδα. Εγώ έχω γράψει το έργο, η Θάλεια Ματίκα το σκηνοθετεί, παίζουν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Διονύσης Παπανδρέου. Ανεβαίνει το Σάββατο που μας έρχεται. Έκλαιγα σαν το γατί για την παράσταση.

Νομίζω ότι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα παιδιά και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτή τη συνάντηση με αυτά τα παιδιά και τη Θάλεια Ματίκα (σ.σ. που είναι και σύζυγός του). Βρισκόμαστε σε μία κλινική αντιμετώπισης ψυχικών νοσημάτων, η κοπέλα πάσχει από νευρική ανορεξία, το αγόρι δε σας λέω γιατί θα κάνω spoiler. Συναντιούνται και αυτός προσπαθεί να πείσει εκείνη και τον εαυτό του ότι η ζωή είναι πολύ ωραία», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Με αφορμή τη Γη της Ελιάς που αγαπώ πάρα πολύ, διανύουμε την 3η χρονιά. Συναντήθηκα με τα νέα και παιδιά και σχηματίστηκαν 3 νέες συνιστάμενες: ότι μου ξύπνησαν μνήμες από εμένα παλιά, είδα τον ψυχισμό του τώρα, αυτής της γενιάς και είδα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα όταν τα παιδιά μου θα φτάσουν σε αυτή την ηλικία. Η παράσταση που έγραψα δημιουργήθηκε από αυτό και από την αδυναμία μου σε αυτά τα 2 παιδιά, αλλά και στα άλλα παιδιά έχω αδυναμία από το σίριαλ. Αφήνομαι στο συναίσθημά μου», πρόσθεσε.

«Τι βλακείες…;»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με έναν σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος του συμπεριφερόταν άσχημα.

«Όταν ξεκίνησα είχα συνεργαστεί με έναν σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος μου συμπεριφερόταν άσχημα κατά τη διαδικασία των προβών. Και τότε αναρωτιόμουν γιατί μου συμπεριφερόταν έτσι και κάποια στιγμή “έσπασα”. Όταν του είπα γιατί μου το κάνει αυτό μου απάντησε: «γιατί έτσι πρέπει να είμαστε οι παλαιότεροι. Έχουμε την υποχρέωση να σας ρουφάμε το αίμα και να σας τελειώνουμε, για να σας ενδυναμώνουμε». Κάθισα και το σκέφτηκα. Όταν βρήκα και το σκέφτηκα κατέληξε στο ότι “τι βλακείες ήταν όλες αυτές”. Θέλω με τον τρόπο μου να δώσω μία ευκαιρία στα νέα παιδιά να δείξουν τον εαυτό τους», συνέχισε αναφορικά με το κίνητρό του να προσφέρει.

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ιορδανίδης αναφέρθηκε στην «Γη της Ελιάς».

Για το εάν έχει κοινά στοιχεία με τον ρόλο του, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως, «η Βάνα Δημητρίου είναι πολύ έξυπνη και ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει να «κλέβει» η Βάνα, μιλώντας από το τηλέφωνο, παίρνει πράγματα από τον ψυχισμό σου και τα διαμορφώνει. Συμπαθώ τον «Μάνο», μόνο στην πρώτη χρονιά δεν τον συμπαθούσα. Τα έχω βρει με τον ρόλο μου.

Το super spoiler

«Έρχεται μία μεγάλη σύγκρουση στο σπίτι, η Μαρίνα και ο Μάνος φρικάρουν με την Αμαλία, γιατί η καθημερινότητά τους τα φέρνει έτσι, και ειδικά σε σχέση με το παιδί. Ο Ισίδωρος είναι σε δύσκολη θέση. Θα υπάρξει και άλλη σύγκρουση με την Αθηνά όσον αφορά στα επαγγελματικά και την επιχείρηση. Θα γίνει χαμός με το ερωτικό τρίγωνο που πάει να δημιουργηθεί μεταξύ Χρήστου – Αριάδνης – Αφροδίτης», αποκάλυψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Καρμική αγάπη έχουν ο Στάθης και η Ιουλία, έρχεται και το παιδί τώρα. Θα δούμε και η Ιουλία πόσο αξιοπρεπής είναι. Έχουμε και την έλευση του Απόστολου Γκλέτσου, που είναι επιχειρηματίας από την Αμερική και θα συστραφεί με την Αθηνά και θα δούμε και τι θα μετουσιωθεί αυτή η φιλία», προσέθεσε.

Η εκπομπή και η κριτική

Για την εκπομπή που παρουσιάζει αλλά και για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, ο Τάσος Ιορδανίδης πήρε θέση.

«Δεν με πείραξε, θεωρώ εύλογο το ερώτημα. Ο καθένας καλείται να αποδείξει στη δουλειά του αν μπορεί να ανταπεξέλθει ή όχι. Αντίστροφα, την ίδια οπτική έχω. Καλό είναι να βλέπουμε τα θετικά και όχι τα μικροπράγματα. Θέλω να θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στον τίτλο «ηθοποιός». Περνάω πολύ ωραία και δεν το πίστευα ποτέ ότι θα γίνει, μου αρέσει πάρα πολύ», υποστήριξε ο ηθοποιος.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι» στο θέατρο Άλφα.

Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια (59 – 64): Η «ανακατώστρα» Αμαλία φέρνει μεγάλες εντάσεις στους Βρεττάκους