Η γη της ελιάς spoiler: Έτσι θα τιμωρήσει ο Ισίδωρος την ανακατώστρα σύζυγό του!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Έτσι θα τιμωρήσει ο Ισίδωρος την ανακατώστρα σύζυγό του!

Η γη της ελιάς spoiler: Έτσι θα τιμωρήσει ο Ισίδωρος την ανακατώστρα σύζυγό του!

Η κίνηση ματ του Ισίδωρου Βρεττάκου για να συνετίσει την άμυαλη Αμαλία

Ο χαρακτήρας της Αμαλίας έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται έντονα πλέον στα επεισόδια της Γης της ελιάς και σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ πολύ σύντομα θα δει το άλλο πρόσωπο του συζύγου της, Ισίδωρου Βρεττάκου.

Όπως ήδη βλέπουμε, η νεαρή κυρία δημάρχου έχει αρχίσει και αποκτά εχθρούς μέσα στην ίδια την οικογένεια Βρεττάκου με τις παρεμβατικές και αψυχολόγητες κινήσεις της που δείχνουν έπαρση.

Πρώτα έστρεψε εναντίον της την Αθηνά, μετά ακολούθησε η Μαρίνα και σειρά πήρε ο Μάνος που της τα είπε έξω από τα δόντια καθώς παρενέβη στο παιδί τους, την Αγγελική, βάζοντας λόγια και οδηγώντας το να κάνει κάτι που δεν άρεσε στους γονείς της.

Ωστόσο δεν θα συμμορφωθεί. Και μπορεί ο Ισίδωρος να μην έχει μάθει προς το παρόν τίποτα, σύντομα όμως θα γίνει έξαλλος μαζί της.

Η Αμαλία παίρνει την πρωτοβουλία να απαντήσει σε email συνεργατών των Βρεττάκων εξ ονόματος του Ισίδωρου αλλά εν αγνοία του.

Ο Ισίδωρος αυτή τη φορά θα μάθει τι έκανε και φυσικά θα την επιπλήξει αυστηρά.

«Κακώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία. Αυτά τα θέματα τα χειρίζομαι αποκλειστικά εγώ. Σου έχω απαγορεύσει να ασχολείσαι με τις δουλειές μου στο ελαιοτριβείο».

Η Αμαλία για να δικαιολογηθεί και πάλι κάνει τη «γατούλα» λέγοντάς του ότι ήθελε να τον διευκολύνει.

Ο Ισίδωρος την καλύπτει στο συμβούλιο όμως αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις που την παντρεύτηκε.

Την ίδια στιγμή ο Μάνος και η Μαρίνα εξακολουθούν να είναι έξαλλοι μαζί της γιατί η Αμαλία συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική και ψάχνουν τρόπους να την απομακρύνουν από το παιδί.

Και η Ιουλία όμως είναι θυμωμένη μαζί της και αποφασίζει να της τα πει έξω από τα δόντια για τα email. «Αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο» αλλά εκείνη συνεχίζει να δικαιολογείται.

Την κίνηση ματ για την τιμωρία της όμως την κάνει ο ίδιος ο Ισίδωρος που δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το θέμα πίσω του.

Εκτός του ότι είναι παγωμένος απέναντί της, αποφασίζει να της δείξει ότι αυτά δεν περνάνε σε εκείνον. Έτσι, χωρίς να την ενημερώσει, κανονίζει να πάει ταξίδι στο Λονδίνο για να δει την Αντιγόνη. Χωρίς να την ενημερώσει, την παρατάει και φεύγει μόνος του.