«Η γη της ελιάς» spoiler: Φινάλε σεζόν με μια απιστία, μια εγκυμοσύνη, ένα νέο ζευγάρι και την παραδειγματική τιμωρία της Μυρτάλης!
Tv Spoilers

«Η γη της ελιάς» spoiler: Φινάλε σεζόν με μια απιστία, μια εγκυμοσύνη, ένα νέο ζευγάρι και την παραδειγματική τιμωρία της Μυρτάλης!

«Η γη της ελιάς» spoiler: Φινάλε σεζόν με μια απιστία, μια εγκυμοσύνη, ένα νέο ζευγάρι και την παραδειγματική τιμωρία της Μυρτάλης!

Όλες οι εξελίξεις που θα δούμε λίγο πριν από τις γιορτές

Φινάλε με πολλά δράματα αλλά και χαρές θα κάνει για το πρώτο μισό της σεζόν «Η γη της ελιάς» στο Mega, που όπως φαίνεται θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές.

Τι μας επιφυλάσσει μέχρι τότε ο Αντρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου;

Πολλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24. Ας τα δούμε αναλυτικά:

Γιώργης – Ιουλία – Στάθης – Ευτυχία

Το καρέ που έχει δημιουργηθεί θα βιώσει πολλές και δύσκολες στιγμές.

Ο Γιώργης θα προσποιηθεί ότι πάει ταξίδι στην Αθήνα και έτσι θα πιάσει στα πράσα την Ιουλία που τελικά πέφτει στην αγκαλιά και το κρεβάτι του Στάθη.

Ο γάμος τους τελειώνει οριστικά και ο Γιώργης πλέον είναι ελεύθερος να ζήσει τον έρωτά του με την Ευτυχία. Η κοπέλα είναι ερωτευμένη όμως τη βαραίνει ο φόνος του Ανέστη και αργά ή γρήγορα του ομολογεί τα πάντα.

Φίλιππος και Βασιλική

Το ζευγάρι έχει περάσει τα πάνδεινα αυτή τη σεζόν, από την απαγωγή του μωρού τους μέχρι την απάτη της Κατερίνας και την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής. Η έλευση της ξαδέλφης της, κόρης του Δημοσθένη, θα τους βάλει σε νέα δοκιμασία.

Σύμφωνα με το TV24 όμως, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο τέλος της σεζόν να δούμε τη Βασιλική έγκυο στο δεύτερο παιδί της.

Σωκράτης – Αγγελική – Βρεττάκοι

Η εμφάνιση του Σωκράτη και η αποκάλυψη ότι είναι βιολογικός πατέρας της Αγγελικής έχει ταράξει τον Μάνο και τη Μαρίνα και τον Ισίδωρο.

Παρά τις επιθετικές του διαθέσεις, όπως αναφέρει το TV24, ο Σωκράτης στο τέλος θα βάλει πάνω από όλα το καλό του παιδιού.

Με τη βοήθεια μιας παιδοψυχολόγου αποφασίζει να χειριστεί το θέμα διαφορετικά και τελικά η μικρή μένει στους Βρεττάκους και όλοι μαζί κάνουν μία συμφωνία.

Ένα νέο ζευγάρι γεννιέται

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά ο Χρήστος με την Εύα. Οι δυο τους ήδη κάνουν παρέα έχοντας χωρίσει από τα ταίρια τους. Η ατμόσφαιρα αρχίζει να ηλεκτρίζεται ερωτικά μεταξύ τους και τελικά θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι σκορπώντας εγκεφαλικά!

Η Μυρτάλη θύμα της απληστίας της

Στο τέλος της σεζόν φαίνεται ότι ο Αντρέας Γεωργίου θα ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα και θα τιμωρήσει τη Μυρτάλη για την άσχημη συμπεριφορά της.

Όπως έχουμε ήδη δει, η νεαρή κληρονόμος άνοιξε παρτίδες με τον Δημοσθένη και την Ασπασία που την καλοπιάνουν πάρα πολύ.

Η Μυρτάλη θα δεχτεί τα χρήματα του Δημοσθένη για να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αγνοώντας τα δόλια σχέδιά του να την έχει του χεριού του.

Δεν θα προλάβει όμως ούτε εκείνος ούτε η Μυρτάλη.

Ο Ισίδωρος θα μάθει τα πάντα, θα κινηθεί πρώτος, θα πάρει τις μετοχές και θα γίνει ο πιο δυνατός της  επιχείρησης.

Πετάει τη Μυρτάλη από τον θρόνο της και της δίνει ένα γερό μάθημα αφού χάνει την πλειοψηφία στο συμβούλιο των Βρεττάκων.

Στα αισθηματικά της, θα… κρατήσει τον Αλέξη αλλά κρυφά από όλους.