«Η γη της ελιάς» spoiler: Φωτιά, ληστεία, σύλληψη, βεντέτα και επανένωση στο φινάλε
Tv Spoilers

«Η γη της ελιάς» spoiler: Φωτιά, ληστεία, σύλληψη, βεντέτα και επανένωση στο φινάλε

«Η γη της ελιάς» spoiler: Φωτιά, ληστεία, σύλληψη, βεντέτα και επανένωση στο φινάλε

Όλα όσα θα δούμε στο κλείσιμο του δεύτερου κύκλου

Όλα θα τα έχει το φινάλε της δραματικής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» που θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου και θα ανανεώσει το ραντεβού του για τον Σεπτέμβρη με τον τρίτο κύκλο.

Μια φωτιά, μια ληστεία με ομήρους, μια σύλληψη, μια επανένωση, ένας χωρισμός αλλά και μια νέα επιχειρηματική σύμπραξη περιλαμβάνονται στο τέλος σύμφωνα και με το περιοδικό «Τηλεθεατής».

Ο Χάρης συλλαμβάνεται

Και όμως, ο Χάρης θα πέσει στα χέρια του Κουράκου και θα συλληφθεί μπροστά στα μάτια της Ρένας, όχι για το ότι έδωσε έγκριση να δολοφονηθεί το αγέννητο μωρό του αλλά για τη σχέση του με τη δολοφονημένη Στέλλα Στεφανέα.

Κωνσταντίνος και Χρήστος κάνουν επιχείρηση

Και όμως ο Κωνσταντίνος θα κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο να φτιάξουν μια εταιρεία catering και θα δώσουν τα χέρια!

Ο Μιλτιάδης βάζει φωτιά στο σπίτι της Βασιλικής

Δραματικές ώρες θα ζήσουν η Βασιλική, η Χάιδω και το μωρό αφού ο Μιλτιάδης θα κάνει την κίνησή του για να ανοίξει τη βεντέτα με τους Στεφαναίους. Βάζει φωτιά στο σπίτι τους και καίγεται ολοσχερώς. Η Χάιδω και η Βασιλική αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στον Φίλιππο. Εκείνος επιστρέφει με άδεια και βλέπει τα αποκαΐδια. Η Πυροσβεστική τους ενημερώνει ότι ήταν εμπρησμός. Ο Μιλτιάδης εκδικείται γιατί έχασε την οικογένειά του σε παλιά βεντέτα με τους Στεφαναίους και η Χάιδω ανησυχεί ότι την έβαλε στο μάτι η οικογένεια του Βαφέα που σκότωσε η ίδια χωρίς κανείς να το μάθει. Ή έτσι νομίζει…

Η Ευτυχία ομολογεί και ο γάμος διαλύεται

Την ημέρα του γάμου του ο Κουράκος μαθαίνει από τον Δαμιανό ότι το αίμα στο σπίτι της Ευτυχίας είναι του Ανέστη. Ο γάμος αναβάλλεται και όλοι μένουν με το στόμα ανοιχτό. Ο Κουράκος της ζητάει εξηγήσεις και η Ευτυχία ομολογεί τα πάντα. Ο Κουράκος έχει δίλημμα αλλά ο Δαμιανός του ξεκαθαρίζει ότι θα κυνηγήσει την Ευτυχία.

Μια ληστεία που δεν πήγε καλά

Ο Δημοσθένης ετοιμάζει μια μεγάλη ληστεία σε χρηματαποστολή. Όμως όλα θα πάνε στραβά αφού η Αστυνομία θα τους πάρει χαμπάρι. Οι ληστές για να ξεφύγουν μπαίνουν στο σπίτι του Ισίδωρού που έκανε μια μεγάλη δεξίωση και πιάνουν ομήρους όλους τους καλεσμένους. Η κατάληξη θα είναι αιματηρή. Κάποιος τραυματίζεται από πυροβολισμούς και θα το μάθουμε πλέον από Σεπτέμβρη.

Η Ειρήνη κλέβει τον πατέρα της που ξανασμίγει με την Ασπασία

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασπασία και κάνει πίσω στο διαζύγιο ειδικά μετά την περιπέτειά της με την υγεία της. Θέλει να επιστρέψει στο σπίτι και η Ασπασία συγκινείται.

Παράλληλα μέσω της Ειρήνης στέλνει στον γιατρό που χειρούργησε την Ασπασία ένα χρηματικό δώρο που η νεαρή κοπέλα δεν παραδίδει ποτέ και το κρατάει για τον εαυτό της. Ο πατέρας της το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος.