Η γη της ελιάς spoiler: Η Αρετή ύποπτη για τον φρικτό θάνατο του Τάσου!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αρετή ύποπτη για τον φρικτό θάνατο του Τάσου!

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αρετή ύποπτη για τον φρικτό θάνατο του Τάσου!

Βεβαρυμένη η υπόθεση για την Αρετή που βανδάλισε το μαγαζί του

Η τιμωρία της Αρετής φαίνεται ότι μόλις ξεκινά για όλες τις άδικες κατάρες και το κακό που έχει κάνει στην οικογένειά της στη Γη της ελιάς.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς όπως θα δούμε, η μανία της και οι έντονες αντιδράσεις της σε ό,τι δεν της αρέσει θα τη φέρουν όχι απλά σε πολύ δύσκολη θέση αλλά και στα πρόθυρα της φυλακής.

Ο Τάσος τόλμησε να τη χωρίσει στα προηγούμενα επεισόδια, με την Αρετή να γίνεται μπαρούτι, να εκστομίζει τις πιο βαριές κατάρες της και να τον στέλνει στον… αγύριστο.

Όπως θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται, ο Πότης είναι αυτός που την ενημερώνει ότι ο Τάσος γύρισε στη γυναίκα του παρακαλώντας και η Αρετή σωριάζεται στο καφενείο.

Το επόμενο χτύπημα έρχεται από την Αριάδνη. Η Αρετή θα τη συναντήσει στον δρόμο και κατά το συνήθειό της θα τη «στολίσει» κοσμητικά επίθετα.

Η Αριάδνη όμως δεν θα κρατηθεί και θα την κολλήσει στον τοίχο αποκαλύπτοντάς της ότι η Ιουλία περιμένει γιο από τον Στάθη.

Η Αρετή ύποπτη για φόνο!

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Αρετή καταρρακωμένη από τον χωρισμό της και την εκμετάλλευση του Τάσου αλλά και από τα νέα που της δίνει η Αριάδνη, θα επιτεθεί στον φούρνο του με αυγά.

Φυσικά θα βρεθεί στο δικαστήριο κατηγορούμενη για βανδαλισμό αλλά ο Λυκούργος θα καταφέρει θα την αθωώσει.

Λίγες μέρες αργότερα όμως, ο φούρνος του Τάσου πιάνει φωτιά, ο φούρναρης εγκλωβίζεται και πεθαίνει από ασφυξία.

Πρώτη ύποπτη η Αρετή που κινδυνεύει να κατηγορηθεί για δολοφονία έχοντας βεβαρυμένο ιστορικό με τον άτυχο φούρναρη!