Η γη της ελιάς spoiler: Η Αθηνά «τελειώνει» την Αμαλία, η Κούλα πέφτει σε παγίδα, ο Παρασκευάς «εξαφανίζεται»
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αθηνά «τελειώνει» την Αμαλία, η Κούλα πέφτει σε παγίδα, ο Παρασκευάς «εξαφανίζεται»

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αθηνά «τελειώνει» την Αμαλία, η Κούλα πέφτει σε παγίδα, ο Παρασκευάς «εξαφανίζεται»

Όλες οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Μega

Πλούσιες θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά η Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια καθώς όλα τα μέτωπα είναι ανοιχτά.

Και αρχικά το θέμα του Παρασκευά που αρρωσταίνει στην ιδέα ότι θα παντρευτεί με το ζόρι την Ειρήνη.

Το ζευγάρι θα αρραβωνιαστεί επίσημα κάτω από τις απειλές του Δημοσθένη όταν όμως η Ειρήνη και ο πατέρας της θα αρχίσουν να τον πιέζουν για να συγκατοικήσουν στο σπίτι τους, ο Παρασκευάς αποφασίζει να εξαφανιστεί για να γλιτώσει. Βέβαια δεν θα πάει μακριά. Θα κρυφτεί στο σπίτι του Λυκούργου και αυτή η συγκατοίκηση θα έχει πολλά προβλήματα αλλά και ευτράπελα.

Ο Παρασκευάς θα ζοριστεί πολύ με τον αρραβώνα του στη Γη της ελιάς

Η Κούλα πέφτει στην ίδια της την παγίδα

Ενδιαφέρουσες θα είναι οι εξελίξεις και στην περίπτωση της Κούλας. Αρχικά θα την πατήσει αφού ο παππούς που εξαπάτησε εμφανίζεται ξαφνικά στη Μάνη και φυσικά αρχίζει να μαθαίνει το ποιόν της από τον Πότη. Παράλληλα ενθουσιάζει με τους τρόπους του την Αρετή και την Ασπασία. Η Κούλα θα προσπαθήσει να του αποσπάσει περισσότερα χρήματα. Ο παππούς Άγγελος εκτός του ότι θα φλερτάρει την Αφροδίτη, θα ζητήσει δανεικά από την Κούλα και της κάνει πρόταση γάμου. Η Κούλα εξαπολύει επίθεση στη Χρυσούλα, εκείνη όμως της κάνει μήνυση και έτσι καταλήγει στο τμήμα όπου φυσικά θα συναντήσει τον καρμικό της έρωτα, τον Κουράκο.

Η Αθηνά «τελειώνει» την Αμαλία

Η Αμαλία τρώγεται να μάθει ποιο ζευγάρι θα παντρέψει με τόση μυστικότητα ο Ισίδωρος και φυσικά το καταφέρνει. Έτσι αποφασίζει να επισκεφτεί την Αθηνά για να της ευχηθεί. Και θα «φάει» την απόρριψη του αιώνα αφού η Αθηνά της ανακοινώνει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο. Η Αμαλία αποφασίζει να την εκδικηθεί και της ζητάει συνάντηση με σκοπό να κάνει ό,τι και στον Μάνο: να την ηχογραφήσει και μετά να την εκθέσει στον Ισίδωρο. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι και η Αθηνά έχει λάβει τα μέτρα της και θα την ηχογραφήσει και θα βάλει τον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική συνομιλία. Το πώς θα αντιδράσει τελικά ο ισχυρός Βρεττάκος, μένει να το δούμε.