Η γη της ελιάς spoiler: Η Δήμητρα βασανίζεται άγρια! Πώς θα σωθεί την τελευταία στιγμή;
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Η Δήμητρα βασανίζεται άγρια! Πώς θα σωθεί την τελευταία στιγμή;

Η γη της ελιάς spoiler: Η Δήμητρα βασανίζεται άγρια! Πώς θα σωθεί την τελευταία στιγμή;

Ο Κουράκος πεθαίνει από την αγωνία όταν καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά

Σε τεράστιο κίνδυνο θέτει η Δήμητρα τον εαυτό της με τις παράτολμες κινήσεις που κάνει στη δραματική σειρά του Mega, Η γη της ελιάς.

Η νεαρή υπαστυνόμος παρακολουθούμε ότι προσπαθεί να βρει στοιχεία στο σπίτι των Ρουσσέων, όμως κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Ήδη παραλίγο να την πιάσουν στα πράσα και γλίτωσε στο παρά πέντε.

Δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να μπαίνει ώσπου να βρει στοιχεία.

Μόνο που μία φορά ακόμα θα είναι αρκετή για να αφήσει πίσω της ίχνη ότι μπήκε μέσα.

Η γη της ελιάς: Η Δήμητρα πέφτει σε θανάσιμη παγίδα

Σύμφωνα με το TV24, οι Ρουσσέοι αποφασίζουν να βάλουν κρυφές κάμερες στο υπόγειο του σπιτιού και φυσικά δεν θα ενημερώσουν τους σεκιούριτι, τη Δήμητρα και τον Λάμπρο.

Οι κάμερες μπαίνουν, η Δήμητρα αγνοεί το γεγονός και ξαναμπαίνει στο υπόγειο όπου την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Η Δήμητρα θα πέσει στην παγίδα των Ρουσσέων

Ο Ρουσσέας και οι άντρες του της έχουν στήσει παγίδα και εκείνη πέφτει μέσα ενώ την ίδια στιγμή συλλαμβάνουν και τον Λάμπρο.

Η μυστική της αποστολή τινάζεται στον αέρα και εκείνη βρίσκεται όμηρος στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών.

Εκείνη κρατάει το στόμα της κλειστό αλλά οι Ρουσσέοι τη βασανίζουν άγρια, την κρατούν δεμένοι και την απειλούν συνέχεια με όπλο.

Την εκβιάζουν ότι θα τη σκοτώσουν αν δεν τους πει ποια είναι.

Την ίδια στιγμή ο Κουράκος αρχίζει να ανησυχεί καθώς η Δήμητρα δεν δίνει σημεία ζωής. Το ίδιο ισχύει και για την Υπηρεσία με την οποία δεν έχει επικοινωνήσει η Δήμητρα.

Πλέον όλοι καταλαβαίνουν στη Γη της ελιάς ότι κάτι πάει στραβά και στήνεται επιχείρηση με επικεφαλής τον Κουράκο για να σωθεί η Δήμητρα και ο Λάμπρος.

Η Αστυνομία κυκλώνει την έπαυλη και μπαίνει στο σπίτι. Καταφέρνει να απελευθερώσει τη Δήμητρα αφού πρώτα γίνεται μακελειό ενώ συλλαμβάνονται και κάποια μέλη της σπείρας.

Η Δήμητρα αλλάζει συμπεριφορά μετά την επιχείρηση

Μετά την επιχείρηση, ο Κουράκος είναι καταρακωμένος. Η Δήμητρα πέφτει στην αγκαλιά του αλλά είναι αλλαγμένη. Αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα, αρχίζει να τον αποφεύγει.

Κανείς δεν ξέρει τι έχει διότι φυσικά όλοι αγνοούν ότι είναι έγκυος. Πολλώ δε μάλλον ο Γιώργης που αρχίζει να έχει ερωτηματικά για το μέλλον της σχέσης τους.

Μετά την επιχείρηση για τη διάσωσή της, η Δήμητρα αλλάζει συμπεριφορά απέναντι στον Κουράκο στη σειρά Η γη της ελιάς

Και ενώ ο Γιώργης και ο Ορέστης κάνουν ένα πρώτο βήμα να τα ξαναβρούν, θα δούμε ότι η Δήμητρα όχι μόνο θα κάνει μυστικά έκτρωση αλλά θα του ζητήσει και να χωρίσουν!

Μια δελεαστική πρόταση έρχεται για εκείνη από την Αστυνομία, μακριά από την Αρεόπολη, και η ίδια είναι αποφασισμένη να τη δεχτεί.

Η Δήμητρα είναι αποφασισμένη να αφήσει την Αρεόπολη, τον Ορέστη και τον Γιώργη που προσπαθούν να τα βρουν στη Γη της ελιάς