Η γη της ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης νοικιάζει ερωμένη!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης νοικιάζει ερωμένη!

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Δημοσθένης νοικιάζει ερωμένη!

Η αντίδραση της Ασπασίας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega

Η Ξένια είναι το νέο πρόσωπο που είδαμε στο τρέιλερ για τη Γη της ελιάς και εισβάλλει στον τρίτο κύκλο για βοηθήσει να πάρει ο Δημοσθένης την εκδίκησή του από την Ασπασία για την απιστία της και την Ειρήνη που δεν είναι κόρη του.

Μετά την αποκάλυψη που του κάνει η Ασπασία και το καρδιακό επεισόδιο που θα πάθει ακούγοντας την αλήθεια, το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ.

Βέβαια και οι δύο προσποιούνται ότι όλα είναι καλά.

H Ασπασία (Βάσια Παναγοπούλου) θα πληγωθεί πολύ στη Γη της ελιάς

Η Ασπασία συναντά τη Χάιδω και της αποκαλύπτει ότι είπε την αλήθεια στον Δημοσθένη για την πατρότητας της Ειρήνης αλλά δεν του είπε φυσικά ότι είναι κόρη του Πέτρου Στεφανέα. Η Χάιδω την απειλεί να μην ανακατέψει την οικογένειά της σε αυτό.

Η Ασπασία εν θα πει την αλήθεια όμως στην Αρετή παρά τις πιέσεις της.

Ο Δημοσθένης από την άλλη διαχωρίζει τη θέση του από την ανατροφή της. Παράλληλα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης.

Βρίσκει μια νεαρή και πρόθυμη γυναίκα, την Ξένια (υποδύεται η Άντρεα Χάννα), και κάνει συμφωνία μαζί της για παιδί με συμβολαιογραφική πράξη και φυσικά έναντι αδρής αμοιβής.

Η κοπέλα δέχεται και ο Δημοσθένης για να μην καρφωθεί ότι όλα γίνονται κατά παραγγελία της λέει ότι πρέπει να υποκριθούν ότι είναι ζευγάρι.

Έτσι, τη βγάζει στην ταβέρνα για φαγητό και όλοι υποθέτουν ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του και ειδοποιεί τον Στάθη ότι ο ξάδερφός του ρεζιλεύεται.

Δεν ξέρουν βέβαια ότι η νεαρή κοπέλα είναι ερωμένη επί πληρωμή και ότι ο Δημοσθένης παραγγέλνει ακόμα και παιδί εν ψυχρώ για να ρεζιλέψει την Ασπασία.

Εκείνη του ζητά εξηγήσεις όταν φυσικά οι φήμες φτάνουν στα αυτιά της. «Έχεις μούτρα και ρωτάς ποια είναι η σχέση μας; Εμείς έχουμε τελειώσει αλλά όχι ακόμα» της λέει ψυχρά.

Θα αποκτήσει παιδί ο Δημοσθένης;

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Βάσια Παναγοπούλου που υποδύεται την Ασπασία μιλώντας στο Mega Καλημέρα, «ο Δημοσθένης θέλει να πάρει ένα παιδί δικό του, να το πάει πεσκέσι στην Ασπασία και να της πει να το μεγαλώσει. Το αν θα γίνει ή όχι θα το δούμε. Η Ασπασία θα πληγωθεί πολύ. Δεν ισχύει ότι θα πάει στο ψυχιατρείο».

Σύμφωνα με το ΤV24, η Ξένια όντως κυοφορεί το παιδί του Δημοσθένη και όταν γεννήσει, εκείνος θα το πάρει και θα εμφανιστεί στην Ασπασία λέγοντας «αυτός είναι ο γιος μου» για να πάρει το αίμα του πίσω….

Πότε κάνει πρεμιέρα η Γη της ελιάς;

Η σειρά επανέρχεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 με τον τρίτο και απρόβλεπτο κύκλο της όπως αναφέρει και το νέο τρέιλερ.

Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου σε σενάριο Βάνας Δημητρίου θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Παρασκευή και το πρώτο επεισόδιο της σεζόν θα είναι διπλό.

Τι θα δούμε στο τρίτο κύκλο της Γης της ελιάς;

Ζωές που κρέμονται από μία κλωστή. Μυστικά που αν έρθουν στο φως θα αναστατώσουν πολλούς. Παλιοί έρωτες που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανοί και νέοι που προσπαθούν να ανθίσουν.

Οι ιστορίες των ηρώων της Μάνης έφτασαν σε κρίσιμη καμπή στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. Στον τρίτο κύκλο η εξέλιξή τους αναμένεται ανατρεπτική.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Έχουμε τα 7 πρώτα επεισόδια – Η επανεμφάνιση του Σάββα και όλες οι εξελίξεις