Η γη της ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος χωρίζει την Αμαλία και ετοιμάζει κάτι μεγάλο!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος χωρίζει την Αμαλία και ετοιμάζει κάτι μεγάλο!

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος χωρίζει την Αμαλία και ετοιμάζει κάτι μεγάλο!

Όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γαλανός

Εξελίξεις αναμένονται στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Η γη της ελιάς και ο Νίκος Γαλανός έδωσε spoiler για το τι πρόκειται να συμβεί στη ζωή του Ισίδωρου και της Αμαλίας.

Όπως είπε, οι δρόμοι τους φαίνεται ότι θα χωρίσουν, ενώ ο ίδιος πηγαινοέρχεται στο Λονδίνο ετοιμάζοντας κάτι μεγάλο!

«Ο γιος μου έχει προβλήματα λόγω της πολλής δουλειάς, έχει πρόβλημα κι έχει μπει στις αμφεταμίνες», είπε αρχικά ο ηθοποιός στο Στούντιο 4.

«Η Βάνα Δημητρίου είναι μια ειδική περίπτωση ανθρώπου. Γράφει πάντα εκπληκτικά, μιλάμε πάντα για μυθοπλασία κι εκείνη είναι περίπου 15 χρόνια με τον Κούλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου και κάνουν επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο. Προχωράμε στον 4ο χρόνο με την Ελιά. Το ταλέντο της Βάνας είναι ότι μπορεί τον ηθοποιό που θα πάρει για να παίξει τον ρόλο, πολλές φορές στην πορεία, διαμορφώνει και τον ρόλο πάνω στον ηθοποιό. Και έτσι τον βοηθάει να μην φαίνεται ότι παίζει, αλλά ότι είναι!», πρόσθεσε.

«Για τον γιο μου τώρα στη σειρά, του βάζω έναν άλλον που θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή στο ελαιοτριβείο για να μην κουράζεται, για να έχει τη γυναικούλα του και να προχωρήσει. Εγώ πάλι πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο. Πηγαίνω στο Λονδίνο γιατί έχω τους λόγους μου. Μένω με την κόρη μου, μιλάω για κάποια πολύ μεγάλη δουλειά, δεν ξέρω αν θα γίνει, μπορεί και να μη γίνει και παράλληλα έχω το πρόβλημα με τη γυναίκα μου, την Αμαλία. Υπάρχει ένα γεγονός που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό μου, μπήκε μπροστά σε μια σφαίρα. Την πήρα σαν γραμματέας ως δήμαρχο και αυτό υπάρχει μέσα μου, ότι έφαγε μια σφαίρα για εμένα. Δεν μου είναι εύκολο να τη χωρίσω. Ανακατεύεται πολύ, μας κάνει άνω κάτω και τώρα είμαστε  σε στάδιο που αν μου δημιουργήσει κι άλλο πρόβλημα θα τη χωρίσω. Και μάλλον θα τη χωρίσω», αποκάλυψε ο Νίκος Γαλανός.

Διαβάστε ακόμα

Η γη της ελιάς: Επικό spoiler! Ένα βήμα πριν από τη φυλακή Πότης και Άννα! Πυροβολούν την…