Η γη της ελιάς spoiler: Ο Ορέστης βρίσκει πτώμα στο δάσος!
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Ορέστης βρίσκει πτώμα στο δάσος!

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Ορέστης βρίσκει πτώμα στο δάσος!

Ο τρίτος κύκλος επιστρέφει πολλά υποσχόμενος την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 μέσα από τη συχνότητα του MEGA

Η δραματική σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, επιστρέφει για τρίτη σεζόν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Ήδη από το τρέιλερ έχουμε πάρει μια μικρή γεύση, με τις αποκαλύψεις που γίνονται ιδίως στην Ασπασία να ραγίζουν καρδιές.

Ο Ορέστης, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, εντελώς ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπος με ένα πτώμα στο δάσος που ανήκει σε γυναίκα.

Μάλιστα, προλαβαίνει να δει και το πρόσωπο του δολοφόνου της.

Έτσι, πηγαίνει απευθείας στον Κούρακο για κατάθεση και να περιγράψει ό,τι ακριβώς είδε, με τον δολοφόνο να μην έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η Μαργαρίτα δεν πιστεύει πώς ο άστεγος που συνελήφθη σκότωσε την κοπέλα και εκλιπαρεί τον Λυκούργο να τον υποστηρίξει.

Η γη της ελιάς spoiler: Μαχαιρώνουν την Ισμήνη!

Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια…

Η καταδίωξη της αστυνομίας αναγκάζει τέσσερις ληστές να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου κατά τη διάρκεια γιορτής για τα εγκαίνια του Ιδρύματος «Σταύρος Βρεττάκος».

Μια ομηρεία ξεκινά, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους ήρωες. Ο αστυνόμος Κουράκος, συντετριμμένος μετά την αποκάλυψη του φόνου που διέπραξε η Ευτυχία, προσπαθεί να πιστέψει ξανά στον έρωτα.

Ο Μάνος και η Μαρίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας την γέννηση του γιου τους. Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως είναι ότι το μωρό πάσχει από μια σπάνια και θανατηφόρο νόσο.

Η εγκυμοσύνη αντί για χαρά, θα φέρει πόνο στο ζευγάρι.

Η Δήμητρα ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Ορέστη: μέσα στο στήθος του χτυπάει η καρδιά του Κίμωνα. Ο πόνος και το σοκ θα αποδειχθούν ισχυρότερα του καρμικού έρωτα.

Μετά τον παρολίγο πνιγμό, η διαίσθηση της Βασιλικής οξύνεται και της δημιουργεί ανησυχία για όσα πρόκειται να συμβούν. Παράλληλα, όσο ο Φίλιππος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα, η Βασιλική αποδεικνύεται άξια αντικαταστάτριά του στους πορτοκαλεώνες.

Η Χάιδω και ο Λυκούργος απολαμβάνουν για λίγο τον έγγαμο βίο, μέχρι που τα σκοτεινά σημεία του παρελθόντος της αποκαλύπτονται. Η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής τους όταν μαθαίνουν ότι η κόρη τους τελικά ζει και κάνουν τα πάντα για να τη γνωρίσουν.

Η Αθηνά υιοθετεί τη μικρή Φιλιώ. Ο Πότης με την Άννα ζουν μια παθιασμένη αγάπη που θα τους οδηγήσει μακριά.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Διαβάστε επίσης

Η γη της ελιάς spoiler: Μαχαιρώνουν την Ισμήνη!