Η γη της ελιάς spoiler: Ο Χρήστος ζητά διαζύγιο από την Αφροδίτη και…
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Χρήστος ζητά διαζύγιο από την Αφροδίτη και…

Η γη της ελιάς spoiler: Ο Χρήστος ζητά διαζύγιο από την Αφροδίτη και…

Αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις...

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Η γη της ελιάς, με τον χωρισμό του Φίλιππου και της Βασιλικής να είναι σε πρώτο πλάνο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από έντονους τσακωμούς που είχαν ως επίκεντρο την Αριάδνη.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, ο Φίλιππος θα ζηλέψει βλέποντας το ενδιαφέρον του Μιλτιάδη προς τη γυναίκα του και εκεί θα πάρει απόφαση να πάει να της μιλήσει.

Έχοντας συνειδητοποιήσει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της και ότι τους συνδέει και ένα παιδί, τη βρίσκει στο σπίτι της Αρετής.

«Σε αδίκησα, ζητών συγγνώμη! Ξέρω πως δεν φταις εσύ και έχεις δίκιο να νιώθεις πικραμένη από τον πατέρα σου. Σε αγαπώ Βασιλική, δεν αντέχω να είμαστε χώρια. Είσαι όλη μου η ζωή εσύ και το παιδί μας», της λέει με κατεβασμένο το κεφάλι και εκείνη δεν μπορεί παρά να τον αγκαλιάσει και να του εκφράσει τα συναισθήματά της και τις σκέψεις.

Έτσι, το ζευγάρι αποφασίζει να μαζέψει τα πράγματα από το πατρικό της Βασιλικής και να επιστρέψουν ξανά σπίτι τους σκορπώντας χαρά τόσο στη Χάιδω όσο και τον Λυκούργο.

Χρήστος και Αφροδίτη χωρίζουν!

Ο Χρήστος δεν μπορεί να βγάλει με τίποτα την Αριάδνη από το μυαλό του και ξέρει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της.

Το παράνομο ζευγάρι, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, συναντιέται ξανά στο μέρος όπου δίνουν πάντα ραντεβού και αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να είναι χωριστά.

Ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που ο Χρήστος έχει πάρει απόφαση ότι όλα πλέον είναι μονόδρομος!

Αποφασίζει, λοιπόν, να ζητήσει διαζύγιο από την Αφροδίτη που δεν πρόλαβαν καλά καλά να βάλουν τα στέφανα και ήδη υπάρχει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς spoiler: Το τραγικό λάθος της Δήμητρας και όσα θα διαδώσει ο Βαγιάκος