Η γη της ελιάς spoiler: Πέφτει θύμα κακοποίησης και…
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Πέφτει θύμα κακοποίησης και…

Η γη της ελιάς spoiler: Πέφτει θύμα κακοποίησης και…

Δραματικές εξελίξεις στη Γη της ελιάς θα ενώσουν μια οικογένεια

Δραματικές εξελίξεις περιμένουν τους ήρωες στη σειρά Η γη της ελιάς και ειδικά τον Στάθη και την Ιουλία που όπως βλέπουμε στα επεισόδια που παίζονται αναζητούν την κόρη τους και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Η Αριάδνη όμως είναι αρνητική με αποτέλεσμα η Ιουλία να γυρίσει άπρακτη από το ταξίδι της και ο Στάθης όπως θα δούμε αποφασίζει να ανέβει εκείνος στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσει να της μιλήσει.

Στα επόμενα επεισόδια θα ξεδιπλωθεί η δραματική ιστορία της Αριάδνης που θα την αναγκάσει να πάει στη Μάνη.

Ο Στάθης θα έχει καλύτερη τύχη προσεγγίζοντας την Αριάδνη, σπάει τον πάγο και της λέει τα πάντα για την παράνομη υιοθεσία της. Εκείνη έχει θετική στάση απέναντί του όμως πιστεύει ότι η Ιουλία την παράτησε από επιλογή.

Μάλιστα ζητά από τον Στάθη να προχωρήσουν σε τεστ DNA ενώ του εξομολογείται κάποια πράγματα για την παιδική της ηλικία και τους θετούς γονείς της.

Παράλληλα, εμφανίζεται ο Στράτος που προσπαθεί να ξαναμπεί στη ζωή της κοπέλας και της φέρνει φόβο.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Στάθης θα γνωρίσει τον Στράτο, τον σύντροφο της κόρης του και θα πιαστεί στα χέρια μαζί του.

Η Αριάδνη κακοποιείται από τον Στράτο και καταφεύγει στη Μάνη

Αργότερα η Αριάδνη θα πέσει θύμα κακοποίησης από τον Στράτο αλλά δεν τον καταγγέλλει γιατί είναι μπλεγμένος σε κυκλώματα. Έτσι αποφασίζει να αποδράσει στη Μάνη και ο Στάθης θα τη φιλοξενήσει.

Αυτό όμως δεν θα εξελιχθεί καλά για τον ίδιο και τις φήμες που θα κυκλοφορήσουν στη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης.

Εκείνος θα τη συστήσει ως κόρη φίλου του από τον στρατό.

Όμως οι κακές γλώσσες θα προλάβουν τα νέα στη Βασιλική ότι ο πατέρας της κυκλοφορεί με μια πιτσιρίκα βάζοντας κακές σκέψεις στο μυαλό της που δεν πάει ότι η Αριάδνη είναι αδελφή της.

Η Αρετή έχει ήδη μάθει τα νέα καθώς η ανακατώστρα Χρυσούλα βρήκε στο σπίτι του Στάθη το τηλέφωνο της Αριάδνης και το πάει στην Αρετή παρουσιάζοντάς την ως «γκόμενα». Η Αρετή δεν χάνει καιρό, παίρνει τηλέφωνο την Αριάδνη και τη βρίζει.

Η Ιουλία μαθαίνει από τον ντετέκτιβ ότι η Αριάδνη είχε σχέση με κάποιον που την κακοποιούσε και το λέει στον Στάθη.

Την ίδια ώρα ο Στράτος ανακαλύπτει πού πήγε η Αριάδνη για να κρυφτεί και πηγαίνει στη Μάνη.