Η γη της ελιάς spoiler: Τρόμος για τη Μαρίνα! Ο Μάνος γίνεται ανεξέλεγκτος και επιτίθεται…
Tv Spoilers

Η γη της ελιάς spoiler: Τρόμος για τη Μαρίνα! Ο Μάνος γίνεται ανεξέλεγκτος και επιτίθεται…

Η γη της ελιάς spoiler: Τρόμος για τη Μαρίνα! Ο Μάνος γίνεται ανεξέλεγκτος και επιτίθεται…

Ο Μάνος παίρνει την κάτω βόλτα και μάλιστα θα συμβεί κάτι πάρα πολύ σοκαριστικό!

Άλλος ένας ήρωας στη Γη της ελιάς θα αλλάξει χαρακτήρα όπως αποκαλύπτει το TiVi Σίριαλ. Ο λόγος για τον Μάνο που σύμφωνα με το δημοσίευμα θα εθιστεί στις αμφεταμίνες.

Ο Μάνος είναι μονίμως κουρασμένος και λείπει πολλές ώρες από το σπίτι. Η Μαρίνα δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την κατάσταση και μάλιστα νιώθει ότι εκείνος έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη.

Ο Μάνος θα της διαλύσει τις υποψίες όμως είναι ήδη πολύ πιεσμένος και από τη δουλειά και από τους καβγάδες με την Αμαλία. Έτσι αποφασίζει να κάνει ό,τι έκανε ως φοιτητής, να παίρνει αμφεταμίνες και εθίζεται με αποτέλεσμα να αλλάξει συμπεριφορά.

Γίνεται νευρικός, οξύθυμος και κάποιες φορές έχει βίαια ξεσπάσματα, κάτι που τρομάζει τη Μαρίνα που δεν τον αναγνωρίζει πια.

Ένα περιστατικό ακραίας βίας

Το περιστατικό που θα σοκάρει τη Μαρίνα αλλά και θα την ανησυχήσει για την κατάσταση του Μάνου θα γίνει στη δίκη της Χάιδως. Ο Μάνος καταθέτει σαν μάρτυρας υπεράσπισης και φεύγοντας από το δικαστήριο ένας από την οικογένεια Βαφέα θα του φωνάξει «ψεύτη».

Ο Μάνος, έχοντας πάρει αμφεταμίνες, δεν συγκρατείται, ορμάει πάνω του και τον χτυπάει άγρια. Οι ψυχραιμότεροι θα επέμβουν για να μη γίνει χειρότερο κακό.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνεφέρει τον γιο του. «Μάνο κόντεψες να τον σκοτώσεις! Σύνελθε σε παρακαλώ».

Η Μαρίνα τον απειλεί: «Κοίτα να αλλάξεις γιατί θα πάρω το παιδί και θα φύγω» του λέει και τον ταρακουνά.

Θα παλέψει να κόψει τις αμφεταμίνες προτού τα πράγματα πάρουν άλλη τροπή.