Η παραλία spoiler: Έγκυος η Υπατία;
Tv Spoilers

Η παραλία spoiler: Έγκυος η Υπατία;

Η παραλία spoiler: Έγκυος η Υπατία;

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλά για τον ρόλο της ως Υπατία στη σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία

Στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή, Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μιχαλάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία.

Η τηλεοπτική Υπατία αποκάλυψε πώς στη ζωή της θα παραμείνει ο Χάρι και το σενάριο διαμορφώθηκε λόγω της εγκυμοσύνης της.

Θα μείνει η Υπατία έγκυος από τον Χάρι ή μήπως είναι του Γιώργου το παιδί;

«Είμαι πολύ καλά. Η πρώτη περίοδος της εγκυμοσύνης ήταν φοβερή, όπως και τώρα. Όταν θες να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι είναι μόνο χαρά. Δεν είχα στρες αλλά ανυπομονησία για το πώς θα κυλήσει. Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται.

Άλλαξε λίγο το σενάριο της Παραλίας λόγω της εγκυμοσύνης μου. Δεν ξέρω αν θα μείνει έγκυος η Υπατία. Θα το δείτε! Είπα αμέσως ναι πριν διαβάσω το σενάριο. Έχουμε καταλάβει ότι η Υπατία θα μείνει τελικά με τον Χάρι.

Έχουμε λίγες σκηνές με τον πατέρα μου, τον εξετάζω ως γιατρός. Η πρώτη σκηνή τα είχε όλα. Συγκινήθηκα αλλά πιο πολύ ο μπαμπάς, το οποίο και περίμενα. Αυτό μετά έφερε γέλιο και πολλά συναισθήματα. Ο πατέρας μου άφησε τη δουλειά για να έχουμε καλύτερη ζωή εγώ και ο αδερφός μου. Όταν έφυγα από τη Σύρο κατάλαβα τη θυσία των γονιών μου».

«Έχω σκεφτεί ότι θέλω να μείνω όσο μπορώ με το παιδί. Δεν με αγχώνει η δουλειά, προτεραιότητά μου είναι να είμαι εκεί.

Ήμασταν έγκυες με τη Γιούλικα και οι δυο αλλά δεν ήξερε η μία με την άλλη. Σε μια φωτογράφιση της το είπα και μου είπε “ξέρεις είμαι και εγώ”. Ήταν φοβερό! Νομίζω έχουμε μια βδομάδα διαφορά».