Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας και η Κατερίνα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν
Tv Spoilers

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας και η Κατερίνα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας και η Κατερίνα ανακοινώνουν ότι θα παντρευτούν

Όσα θα παρακολουθήσουμε από τις 6 έως τις 9/11 στη συναρπαστική σειρά της ΕΡΤ

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη συναρπαστική ερωτική δραματική σειρά εποχής «Ηλέκτρα», που μεταδίδεται από τη Δευτέρα 6 έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, στις 19:10 στην ΕΡΤ.

Ο Παύλος χαρίζει ένα ερωτικό δώρο στην Ηλέκτρα, που θα της αλλάξει τη ζωή! Τι θα γίνει αν το μάθει ο Σωτήρης; Ο Νικόλας και η Κατερίνα ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν, κάτι που φέρνει απίστευτες αναταράξεις σε όλους! Ο Βασίλης, θέλοντας να επισπεύσει τον γάμο με την Ουρανία, θα ψάξει λεφτά για να κλεφτούν. Ο Βρεττός συνωμοτεί με τον Χάρη βάζοντας σε λειτουργία ένα σχέδιο, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ύστερα από ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων που θα λάβει από τον Παύλο. Η επιμονή του Νικόλα για την Κατερίνα θα βάλει κάποιους σε σκέψεις. Η Φιλιώ κρυφακούει τον Νικόλα να μιλάει στη μάνα του για την Κατερίνα. Θα κάνει το βήμα να αποκαλύψει τα πάντα στην Κατερίνα; Ο Παύλος συγκρούεται με τον Περλεπέ, κινδυνεύοντας να χάσει πολλά περισσότερα από τη θέση του στο σχολείο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Eπεισόδιο 21ο. Ο Παύλος χαρίζει ένα ερωτικό δώρο στην Ηλέκτρα που θα της αλλάξει τη ζωή! Τι θα γίνει αν το μάθει ο Σωτήρης; Ο Νικόλας με την Κατερίνα ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν, κάτι που φέρνει απίστευτες αναταράξεις σε όλους! Ο Βασίλης, θέλοντας να επισπεύσει τον γάμο με την Ουρανία, θα ψάξει λεφτά για να κλεφτούν. Όμως θα κάνει μια παρανομία, με τον κίνδυνο του θανάτου να παραμονεύει!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Eπεισόδιο 22ο. Τα γενέθλια της Ηλέκτρας ξεκινάνε με τους χειρότερους οιωνούς. Η ίδια συνειδητοποιεί τα χρόνια που πέρασαν αλλά και το δυσοίωνο μέλλον που την περιμένει καθώς οι απειλές του Νικόλα θα συνεχίσουν να την καταδιώκουν. Ο Βρεττός συνωμοτεί με τον Χάρη βάζοντας σε λειτουργία ένα σχέδιο, προκειμένου να ανακαλύψουν τον ένοχο της φωτιάς. Θα τα καταφέρουν ή τα πράγματα θα περιπλεχθούν περισσότερο; Ο Νώντας συνεχίζει να κρατείται στη χωροφυλακή, ώσπου θα λάβει βοήθεια από έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Παύλος θα δεχτεί την επίσκεψη του Νικόλα και η συζήτηση θα πάρει επικίνδυνη τροπή.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Eπεισόδιο 23ο. Η Ηλέκτρα αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ύστερα από ένα ιδιαίτερο δώρο γενεθλίων που θα λάβει απ’ τον Παύλο. Θ’ αποδειχθεί όμως βήμα ελευθερίας… ή απόλυτης καταστροφής; Η Κατερίνα αποφασίζει να κάνει την επανάσταση της, προκαλώντας σεισμό στο σπίτι των Σαγιάδων. Την ίδια ώρα όμως, η επιμονή του Νικόλα για την Κατερίνα θα βάλει κάποιους σε σκέψεις. Είναι άραγε στ΄ αλήθεια ερωτευμένος μαζί της ή αποσκοπεί κάπου μ’ αυτήν τη σχέση; Η Φιλιώ κρυφακούει το Νικόλα να μιλά στη μάνα του για την Κατερίνα. Θα κάνει το βήμα να αποκαλύψει τα πάντα στην Κατερίνα;

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023, ώρα 19:10

Eπεισόδιο 24ο. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Περλεπέ, κινδυνεύοντας να χάσει πολλά περισσότερα από τη θέση του στο σχολείο. Θα μπορέσει κάποιος να τον βοηθήσει; Ο Νικόλας πιέζει την Κατερίνα να φύγουν από το νησί. Εκείνη αντιστέκεται. Θα την πείσει; Πώς θα αντιδράσουν οι Βρεττοί μετά τη μανιασμένη επίθεση της Ηλέκτρας; Κι η Ζωή, τι σχεδιάζει με τους γιους της;

Η ιστορία…

Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα (Έμιλυ Κολιανδρή), μια γυναίκα εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Παντρεμένη με τον -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της- δήμαρχο της Αρσινόης Σωτήρη Βρεττό (Τάσος Γιαννόπουλος), η Ηλέκτρα έχει βαφτίσει την υποταγή καθήκον και την καταπίεση εγκαρτέρηση. Αναζητεί καθημερινά τις λίγες στιγμές ελευθερίας που της προσφέρει μια βουτιά στο ποτάμι και μια βόλτα με το άλογό της, μέχρι τη στιγμή που συναντιέται με το πεπρωμένο της.

Διαβάστε επίσης

«Ηλέκτρα»: Οι ηθοποιοί της νέας σειράς της ΕΡΤ