Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ επόμενα επεισόδια (18-19/3): Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές και…
Tv Spoilers

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ επόμενα επεισόδια (18-19/3): Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές και…

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ επόμενα επεισόδια (18-19/3): Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές και…

Καταιγιστικές οι εξελίξεις από τη νέα εβδομάδα στη σειρά της ΕΡΤ

Ο θάνατος του Γιώργου κορυφώνει τις εντάσεις στο Κολλέγιο. Η κατάσταση επηρεάζει την Πέρσα, η οποία παίρνει την απόφαση να παραιτηθεί, ενώ η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίσσαρη ότι η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους.

Μη χάσετε τις καταιγιστικές εξελίξεις της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Ημερομηνία μετάδοσης: Καθαρή Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 51ο: Ο θάνατος του Γιώργου θα βυθίσει το Κολλέγιο σε πένθος και θα επιδεινώσει τα μίση και τις συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών. Η Πέρσα υποφέρει από ενοχές, αλλά ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να το φτάσει μέχρι τα άκρα για να αποκαλυφθεί ποιος άφησε τον Γιώργο χτυπημένο και αβοήθητο πριν καταλήξει στην Εντατική.

Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να κρατήσει με κάθε τρόπο τον γιο του μακριά από τις πιθανές κατηγορίες. Η Έφη επιτίθεται στην Αμάντα, κατηγορώντας τη για τη σχέση της με τον Φλωρή, μετά τα τραγικά νέα. Η Δάφνη αποκαλύπτει στον Ίσσαρη ότι η Άννα γνωρίζει για τη σχέση τους. Πώς θα την αντιμετωπίσει; Τι ξεκαθαρίζει η Δάφνη στην Άννα; Η Πέρσα αντιδρά στις προειδοποιήσεις του νομικού συμβούλου. Πώς θα εμπλακεί στους παράνομους αγώνες ο Χρήστος;

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 19 Μαρτίου 2024, ώρα 21:45

Επεισόδιο 52ο: Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι προσπαθεί να ανακινήσει ο Λάμπης σε σχέση με την περσινή τελετή απονομής των υποτροφιών; Η Δάφνη μαλακώνει τη στάση της απέναντι στην κόρη της, μετανιώνει που την εμπόδισε να μιλήσει, αλλά της ζητάει να προσέχει.

Η απόσταση ανάμεσα στην Άννα και στον Ίσσαρη μεγαλώνει και πλέον δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν. Η Πέρσα επιμένει στην παραίτησή της από το Κολλέγιο. Τι κρύβει η Αμάντα και αποφεύγει τον Φλωρή; Ο Αχιλλέας προετοιμάζει τον γιο του Δαμασκηνού για την κατάθεσή του και ο Φλωρής καταλαβαίνει την αγάπη και την έγνοια του πατέρα του. Τι ψάχνει να μάθει ο Σταύρος για την τελετή των υποτροφιών από το Ίδρυμα του Δαμασκηνού; Γιατί θέλει να εκδικηθεί τον Δαμασκηνό; Θα χωρίσουν οριστικά ο Ίσσαρης με την Άννα;

Διαβάστε επίσης

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Twitter: «Ρε Άννα, ρίξε του μια χαστούκα να τελειώνουμε»