Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ spoiler: Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή
Tv Spoilers

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ spoiler: Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ spoiler: Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή

Τι θα δούμε στο 7ο και 8ο επεισόδιο της σειράς μυστηρίου της ΕΡΤ1; Διαβάστε αποκλειστικά τις περιλήψεις!

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45 και έχουμε τα επόμενα επεισόδια (7ο και 8ο) που θα προβληθούν.

Η σειρά που κατέκτησε το βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023, καθήλωσε το κοινό και αποθεώθηκε στα social media, επιστρέφει με τον Νικόλα Καλίρη (Σπύρος Παπαδόπουλος) να έρχεται αντιμέτωπος με νέες συνωμοσίες. Μαζί του, εκτός από τους γνώριμους χαρακτήρες του πρώτου κύκλου, τους οποίους υποδύονται καταξιωμένοι ηθοποιοί, θα δούμε και μια πλειάδα νέων εξαιρετικών ηθοποιών.

Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Αλέκου Κυράνη και του Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς (7-8);

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Επεισόδιο 7ο, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21.45

Μετά την αποκάλυψη του Ίκαρου για την προσωπική του σχέση με τον δολοφονημένο γυμναστή, οι υποψίες στρέφονται στον εκβιασμό του θύματος απέναντι στον διευθυντή του Kολλεγίου. Με τη στήριξη της πολιτικού και φίλης του, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο, ο εκβιασμός να είχε αντικείμενο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις. Κάποιοι μαθητές του σχολείου έχουν ενοχληθεί με τη συμπεριφορά του Σταύρου, ο οποίος ακόμα αρνείται τη συμμετοχή του στο χακάρισμα των κινητών. Όταν κυκλοφορήσει μια νέα φωτογραφία με σεξουαλικά υπονοούμενα εναντίον της Πέρσας, ο Νικόλας αναλαμβάνει προσωπικά να βρει τον άνθρωπο που τη διέρρευσε. Γιατί ο διευθυντής καλύπτει τον μαθητή που τον εκβίασε; Ποιον άλλον υποπτεύεται για τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν;
Έπειτα από την πρόσληψη του Λημνιού στο πολιτικό επιτελείο της Καμβύση, η σχέση του με την Δάφνη γίνεται ολοένα και πιο φιλική. Η σχέση του Νικόλα με τον κολλητό του αρχίζει να κλονίζεται, με αφορμή τις αμφιβολίες του για τη σχέση του Κάσδαγλη με τη Δέσποινα.
Ο Λάκης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη πληροφορίες για τη νύχτα που τον άφησε μόνο του στο στριπ κλαμπ και μέθυσε. Η Ζωή αρχίζει να αντιδρά με την εμμονή των φίλων της στο μακελειό του προηγούμενου σχολείου.
Η Έφη πιέζει τον Σταύρο να τη βοηθήσει να εκθέσουν τον διευθυντή του σχολείου. Ο Πέρης αναλαμβάνει να κάνει φροντιστήριο στην Αμάντα, για να περνάει χρόνο μαζί της. Γιατί η κόρη του λυκειάρχη είχε απειλήσει τον γυμναστή; Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η Δέσποινα προστατεύει τον άντρα της;
Η Άννα ανακαλύπτει τη σχέση του Πέτρου με την κόρη του Νικόλα. Ο θυμός της για τον Λημνιό κορυφώνεται, όσο τον βλέπει να κρύβεται πίσω από το επιτελείο της πολιτικού.
Ο Γιώργος πιέζει τον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολλεγίου να του πει την αλήθεια για τον Σταματάκη. Γιατί του ζήτησε να τραβήξει το βίντεο με τη γυναίκα του και τον γυμναστή, αφού γνώριζε ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή; Τι θα κάνει η Πέρσα όταν την ταπεινώσει η Αστυνομία με την υποψία ότι κοιμόταν με τον διευθυντή του σχολείου;

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Επεισόδιο 8ο, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, ώρα 21.45

Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα γίνεται πιο τρυφερή, ξεπερνώντας τις εντάσεις ανάμεσά τους. Η Λέτα μαθαίνει ότι ο Γιώργος τράβηξε το βίντεο της μητέρας της με τον γυμναστή, αλλά τον συγχωρεί όταν μαθαίνει από τον πατέρα της ότι τους προστατεύει. Ο Γιώργος συνειδητοποιεί, όμως, ότι ο κολλητός του τον κάρφωσε από εκδίκηση, και η στάση του απέναντι στον Σταύρο αλλάζει, βάζοντας στόχο να τον εκθέσει. Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι το ίδιο πρόσωπο ο δολοφόνος με τον άνθρωπο που χακάρει τα κινητά. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αρχίζει να τελειώνει όταν εκείνος υπονοεί ανοιχτά ότι ο άντρας της κρύβεται πίσω από τον φόνο. Κάνει μία τελευταία προσπάθεια να του εξηγήσει ότι ο φίλος του εκβίαζε μια σειρά από ανθρώπους, αλλά ο Ίκαρος δεν έχει καμία διάθεση να την καταλάβει.

Η Έφη ζητάει να μάθει για ποιο λόγο ο φίλος της επιτέθηκε στον Σταύρο, χωρίς όμως να πάρει κάποια απάντηση για τον λόγο που τον υποπτεύεται. Η επιφύλαξη των φίλων της απέναντί του, αρχίζει πλέον και την ενοχλεί. Η Αμάντα και ο Πέρης καταλαβαίνουν ότι έχουν κάτι παραπάνω από μια φιλική σχέση. Η Δέσποινα σταματάει να είναι τόσο καχύποπτη με την Πέρσα, εκτιμώντας το γεγονός ότι κι εκείνη στηρίζει τον άντρα της και τον βοηθάει με τις ισορροπίες του Κολλεγίου. Ο Σταματάκης δεν κρύβει την εκτίμησή του για τον Νικόλα, αφήνοντας πίσω του τις συγκρούσεις που είχαν.
Ο Ίκαρος ξεχωρίζει τον Μάκη και τον παρουσιάζει στο νομικό του γραφείο ως τον πιο υποσχόμενο φοιτητή του. Γιατί η Αστυνομία ζητάει από έναν μαθητή το υλικό που τράβηξε με το κινητό του το βράδυ της δεξίωσης; Ο Κάσδαγλης πιέζει τη Δέσποινα να χωρίσει με τον Σταματάκη. Η Άννα κρύβει από όλους τη σχέση του Πέτρου με τη Νάσια.
Τι εκμυστηρεύεται η Λέτα στη μητέρα της; Γιατί ήταν επιθετική με τον γυμναστή; Τι του έκανε το βράδυ, λίγο πριν τον βρουν δολοφονημένο;

Η υπόθεση της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος) ζει απομονωμένος σ’ ένα τροχόσπιτο, έχοντας παραιτηθεί από το σχολείο μαζί με τον Κάσδαγλη (Βασίλης Ευταξόπουλος). Με τους εφιάλτες να τον βασανίζουν και τη σκέψη στα θύματα από το μακελειό, δέχεται να γνωρίσει τον διευθυντή ενός γνωστού ιδιωτικού σχολείου, όταν ο Κάσδαγλης τον παρακαλεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο να δουλέψουν εκεί.

Αβέβαιος για την απόφασή του, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ενός άλλου καθηγητή, στη διάρκεια της δεξίωσης του σχολείου. Αυτό που τον βοηθάει στην απόφασή του, είναι ότι λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, ο καθηγητής τον είχε προειδοποιήσει να μη δεχτεί την πρόσληψή του σε αυτό το σχολείο.

Αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα κι έναν λαμπερό κόσμο προνομίων και εξουσίας, ο Νικόλας εστιάζει στην αγάπη του για τα παιδιά, τα οποία υποφέρουν από τις δικές τους ίντριγκες και παραβατικές συμπεριφορές. Πέρα όμως από τη σκληρότητά τους, έχει να αντιμετωπίσει και τον κυνισμό της δικής του κόρης (Γεωργία Μεσαρίτη), η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το τραύμα από τον χαμό του φίλου της.

Η γνωριμία του με μια άλλη καθηγήτρια, την Πέρσα (Τζένη Θεωνά), ξυπνάει μέσα του συναισθήματα που είχε στερηθεί για καιρό. Η αρχική σύγκρουση δύο πολύ διαφορετικών, αλλά βαθιά τραυματισμένων ανθρώπων, θα εξελιχθεί σε μια δυνατή ερωτική σχέση. Η Πέρσα, άλλωστε, θα είναι από τους ελάχιστους συμμάχους που θα έχει ο Νικόλας όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνωμοσίες του φωτεινού αυτού κόσμου.

Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν ο Κάσδαγλης βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία; Και κυρίως ποιος ανοιχτός λογαριασμός με το παρελθόν θα φέρει τον Νικόλα και την κόρη του αντιμέτωπους με τη μεγαλύτερη απειλή;

Διαβάστε τι θα γίνει στο 5ο και 60 επεισόδιο εδώ