Maestro: 5+1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον β’ κύκλο της σειράς και οι ρόλοι τους
Tv Spoilers

Maestro: 5+1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον β’ κύκλο της σειράς και οι ρόλοι τους

Maestro: 5+1 ηθοποιοί που «εισβάλλουν» στον β’ κύκλο της σειράς και οι ρόλοι τους

Θα καταφέρουν να βρουν ποιος σκότωσε τον Χαράλαμπο;

Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, Maestro, που θα περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στις 22:40 μέσα από τη συχνότητα του MEGA ενώ ταυτόχρονα θα κάνει πρεμιέρα και στην πλατφόρμα του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφερόμενος στα όσα θα συμβούν στον δεύτερο αλλά και τρίτο κύκλο της σειράς έχει μιλήσει και για τις νέες προσθήκες.

Εξάλλου, έχει πραγματοποιηθεί ένας φόνος που ήδη από το τρέιλερ που έχουμε δει οι αστυνομικές αρχές θα φροντίσουν να διαλευκάνουν.

Ωστόσο, ας δούμε παρακάτω και σύμφωνα με το TV24 τους ηθοποιούς και τους ρόλους τους στη σειρά!

Νίκος Ψαρράς (Πέτρος)

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα μεταμορφωθεί σε σοβαρό και αδέκαστο δικηγόρο, τον Πέτρο, που θα εκπροσωπήσει την Αλεξάνδρα σε δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις. Η μία θα αφορά τον θάνατο του Χαράλαμπου που μοιραία θα βρεθεί μπλεγμένη και η άλλη σε προβλήματα που θα προκύψουν με την εταιρεία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερίδιο ευθύνης σε αυτά θα έχει και ο Αντρέας (Χρήστος Λούλης). Δεν αποκλείεται πάντως η Αλεξάνδρα και ο Πέτρος να έρθουν κοντά μιας και η καρδιά του Ορέστη θα είναι δοσμένη στην Κλέλια.

Λένα Παπαληγούρα (Μελίνα)

Η ηθοποιός μπαίνει για λίγα επεισόδια στη σειρά αλλά η συμβολή της θα είναι καθοριστική για τη ζωή του Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης). Πιο συγκεκριμένα, θα υποδυθεί την αδελφή του, Μελίνα, η οποία θα φτάσει στους Παξούς από ανησυχία μιας και θα καταλάβει ότι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της δεν είναι καλά. Στην αντίληψή της φυσικά πέφτει και η σχέση που έχει ο Μιχάλης με τη Σοφία.

Κώστας Μπερικόπουλος (Δημοσθένης)

Σαν κεραυνός εν αιθρία θα πέσει στο κεφάλι του αστυνόμου των Παξών, Δημοσθένη, ότι η θάλασσα ξέβρασε ένα πτώμα κι αυτό δεν είναι άλλο από του Χαράλαμπου. Η κινητοποίησή του θα είναι μεγάλη προκειμένου να βρεθεί ο φονιάς και παρότι δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως, θα φροντίσει να αφήσει όλους τους ήρωες ανήσυχους και ξάγρυπνους τα βράδια. Ο τρόπος που θα κινηθεί προκειμένου να διαλευκάνει τον φόνο θα κάνει όλους τους εμπλεκόμενους να είναι σε αναμμένα κάρβουνα στην σκέψη ότι μπορεί η αλήθεια να βγει στο φως.

Αλέξανδρος Μούκανος 

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα της Γιάννας και θα ανησυχήσει πολύ με τον θάνατο του Χαράλαμπου που θα γίνει γνωστός σε μια τόσο κλειστή κοινωνία όπως οι Παξοί. Ο ίδιος θα σταθεί με διακριτικό τρόπο στο πλευρό της κόρης του, η οποία παρά τα όσα έχουν συμβεί συνεχίζει να έχει σχέση με τον Σπύρο.

Γεωργία Τσαγκαράκη (Γιώτα)

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Γιώτα, τη μητέρα της Γιάννας, και θα ζητήσει εξηγήσεις από την κόρη της που στέκεται βράχος τόσο στον Σπύρο όσο και τη Μαρία. Θα βοηθήσει όσο μπορεί αλλά δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι η σχέση της κόρης της δεν θα έχει καλό μέλλον!

Μιχάλης Κουμαριανός

Τον σοβαρό ανακριτή των Παξών θα υποδυθεί ο ηθοποιός και από το γραφείο του θα περάσουν όλοι όσοι εμπλέκονται στον θάνατο του Χαράλαμπου. Μάλιστα, ο Σπύρος θα είναι από τα πρώτα άτομα που θα επισκεφτούν το γραφείο του!

Διαβάστε επίσης

Maestro: Απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο του β’ κύκλου – Η Αλεξάνδρα έγκυος σε ψυχοθεραπευτή