Maestro spoiler: «Κλείδωσε» η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου – Ποια ανατροπή θα ταράξει τους τηλεθεατές;
Tv Spoilers

Maestro spoiler: «Κλείδωσε» η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου – Ποια ανατροπή θα ταράξει τους τηλεθεατές;

Maestro spoiler: «Κλείδωσε» η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου – Ποια ανατροπή θα ταράξει τους τηλεθεατές;

Ο αστυνόμος που φέρνει τα πάνω κάτω στους Παξούς

Την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro περιμένουν οι τηλεθεατές μιας και ο πρώτος κύκλος απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για όσα έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο τρόπος προσέγγισης κοινωνικών ζητημάτων κέρδισε όσους παρακολούθησαν τη σειρά, με αρκετούς να ταυτίζονται αλλά και να μπαίνουν σε μια άλλη μορφή σκέψης.

Ωστόσο, το φινάλε σταμάτησε στο πιο κρίσιμο σημείο, με τον Χαράλαμπο να είναι νεκρός και τον Ορέστη, με τον Σπύρο, τον Αντώνη, τον Φάνη και την Αλεξάνδρα να βρίσκουν τον τρόπο να τον ξεφορτωθούν!

Σύμφωνα με το TV24, τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αφιερώνει τουλάχιστον 12 ώρες για το μοντάζ.

Μέχρι πρότινος είχε παρθεί η απόφαση τα επεισόδια θα προβληθούν την περίοδο 2024-2025 αφού πρώτα θα είχε κυκλοφορήσει στο Netflix.

Ωστόσο, η αναμονή του κοινού και τα δεκάδες μηνύματα που έλαβε από τους τηλεθεατές, έκαναν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αλλάξει γνώμη.

Έτσι και σύμφωνα πάντα με το TV24, η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Πάσχα.

Ο Χριστόφορος έχει τελειώσει το μοντάζ ήδη στα πρώτα δύο επεισόδια και το άγχος του έχει χτυπήσει κόκκινο για το εάν θα αρέσει εξίσου όπως ο πρώτος κύκλος.

Μάλιστα, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του θα δουν στο σπίτι του σε αποκλειστικότητα τα επεισόδια!

Η είσοδος του Κώστα Μπερικόπουλου και ο «ζωντανός(;)» Χαράλαμπος

Ο Κώστας Μπερικόπουλος εισβάλει στη σειρά αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αστυνομικού!

Η άφιξή του στο νησί έχει ως σκοπό να βρει τον Χαράλαμπο (Γιάννης Τσορτέκης) που θεωρείται εξαφανισμένος παρότι είναι κοινό μυστικό ότι τον έχουν σκοτώσει.

Τα δεδομένα αλλάζουν άρδην και φαίνεται ότι στο τέλος θα αποδώσει ευθύνες στους άλλους ήρωες.

Αλλά το Maestro είναι γεμάτο ανατροπές και κάτι που συζητιέται αρκετά είναι μήπως τελικά ο Χαράλαμπος είναι εν τέλει ζωντανός.

Οψόμεθα….

Διαβάστε επίσης

Μουρατίδης – Maestro spoiler: «Ο δεύτερος κύκλος έχει ανατροπάρα! Ο δήμαρχος… »