«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Αυτός είναι ο σκοτεινός ρόλος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου
Tv Spoilers

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Αυτός είναι ο σκοτεινός ρόλος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Αυτός είναι ο σκοτεινός ρόλος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ο Σίμος έρχεται και μια πλεκτάνη έχει ήδη στηθεί

Όπως είναι ήδη γνωστό, η πολύ επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» συνεχίζει και τη νέα σεζόν με τον δεύτερο κύκλο της, έχοντας κλείσει δραματικά τον πρώτο με μία μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε το μαγαζί την ημέρα του γάμου του Ντίνου και της Μιράντας.

Στον δεύτερο κύκλο κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται όπως σας έχουμε ήδη γράψει. Ένας από τους ηθοποιούς που μπαίνουν είναι και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο πολύ αγαπητός δάσκαλος από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Σίμο και το TiVi Σίριαλ είχε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον σκοτεινό του ρόλο.

Μετά τη φωτιά στον «Παράδεισο» ο Ντίνος και η Μιράντα προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.  Η φωτιά όμως είναι ύποπτη και μια πλεκτάνη στήνεται γύρω από το μαγαζί.

Ο Σίμος εμφανίζεται ως από μηχανής θεός για να βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί το μαγαζί. Είναι ανιψιός της Όλγας, γιος της αδελφής της Δωροθέας που θα υποδυθεί η Ειρήνη Δράκου.

Η Δωροθέα και ο πλούσιος σύζυγός της (Γιάννης Νταλιάνης) επιστρέφουν από την Αυστρία με τον γιο τους και αποφασίζουν να επενδύσουν στον «Παράδεισο». Το προτείνουν στον Ντίνο ο οποίος δέχεται.

Έτσι ο Σίμος μπαίνει στο μαγαζί και ο επόμενος στόχος του είναι να κατακτήσει την Αμαλία , την οποία γνωρίζει και φλερτάρει έντονα.

Κανείς δεν ξέρει ότι ο Σίμος και η Βικτώρια διέταξαν τον εμπρησμό του «Παράδεισου», ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Διαβάστε ακόμη:

«Ο παράδεισος των κυριών» spoiler: Ποιοι ηθοποιοί φεύγουν και ποιοι έρχονται;