Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Αμαλία καταγγέλλει τον Πάρη για βιασμό ύστερα από τις πιέσεις του….
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Αμαλία καταγγέλλει τον Πάρη για βιασμό ύστερα από τις πιέσεις του….

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Αμαλία καταγγέλλει τον Πάρη για βιασμό ύστερα από τις πιέσεις του….

Καταρρακωμένος ο Ντίνος από όσα του είπε η Μιράντα

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, δεν έχουν τέλος αφού ο Σίμος είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον Πάρη.

Έχει βάλει μια ηθοποιό, τη Νέλλυ, να υποδυθεί ότι βιάστηκε από τον Πάρη προκειμένου να τον στείλει στην φυλακή.

Εκείνη παίζει άψογα τον ρόλο της με αποτέλεσμα ο Πάρης να οδηγηθεί στα κρατητήρια μη μπορώντας να πιστέψει τι ακριβώς έχει γίνει.

Η Γεωργία τον επισκέπτεται και σύμφωνα με το TV 24, ο Πάρης της ζητά να προστατέψει το παιδί και να μείνει μακριά του αφού τελικά θεωρεί πολύ επικίνδυνο τον εαυτό του.

Από την άλλη, ο Στέφανος περνά τα Χριστούγεννα με τον Ρένο και στην προσπάθειά του να τον προσεγγίσει ερωτικά καταλήγει να φεύγει από το σπίτι κλωτσηδόν.

Η Μιράντα έχει πάρει την απόφασή της να μείνει μακριά από τον Ντίνο και του λέει ότι είναι ξανά μαζί με τον Φώτη, κάτι που τον κάνει να καταρρεύσει.

Ο Σίμος ζητά από την Αμαλία να καταγγείλει τον Πάρη

Μόλις έμαθε ο Σίμος ότι η Αμαλία έχει βιαστεί από τον Πάρη βρήκε άλλη μια αφορμή για να φτάσει πιο κοντά στον στόχο του που δεν είναι άλλο από την απόλυτη καταστροφή του.

Έτσι, πιέζει την Αμαλία να τον καταγγείλει στην αστυνομία και να πει όσα έζησε εκείνο το βράδυ του αρραβώνα της με τον Πάρη.

Η ίδια αρνητικά πεισματικά, με τη Νέλλυ να αναλαμβάνει τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας τονίζοντάς της ότι είναι σημαντικό να στηρίζει η μία την άλλη.

Παρόλα αυτά, η Αμαλία επιμένει να μην προχωρήσει σε κάποια καταγγελία απέναντι στον Πάρη όσο και αν την πιέζει ακόμη και ο Χριστόφος.

Αυτή, όμως, που της αλλάζει τη γνώμη δεν είναι άλλη από τη Μιράντα και τελικά η Αμαλία αποκαλύπτει τα πάντα στις αρχές με τον Πάρη να οδηγείται και επίσημα στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «Αυτό που η Ντόροθυ γουρλώνει μάτι, είναι κάπως ανατριχιαστικό»