Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Όλγα μαθαίνει την αλήθεια και καταδίδει τη Δωροθέα
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Όλγα μαθαίνει την αλήθεια και καταδίδει τη Δωροθέα

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Η Όλγα μαθαίνει την αλήθεια και καταδίδει τη Δωροθέα

Πανικός επικρατεί στο σπίτι των Βασιλείου μετά τις αποκαλύψεις

Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, αφού ο Αποστόλης βρίσκεται σε ένα συνεχόμενο κυνηγητό μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, η Στέλλα έχει πείσει τους πάντες και πρώτον από όλους τον Χριστόφορο ότι κακοποιείται στο ψυχιατρείο και εκείνος θέλει πάση θυσία να την πάρει από εκεί.

Όλοι, εκτός της Βικτώριας, έχουν πεισθεί από τα λεγόμενα της Στέλλας και έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους νιώθοντας μάλιστα τύψεις για το πως της μιλούσαν στο παρελθόν.

Αλλά η Βικτώρια κρατά τις αμφιβολίες της πόσο δε μάλλον όταν η Στέλλα έχει φροντίσει να φλερτάρει έντονα τον Χριστόφορο.

Από την άλλη, ο Ντίνος ζητάει από τον Σίμο να εξαγοράσει το μερίδιό του αλλά εκείνος κάνει τα πάντα για να κρατήσει τα δικαιώματά του.

Εξάλλου, θεωρεί πως ο Ντίνος ήταν εκείνος που τον πέταξε από τις σκάλες και απέκτησε την ουλή ενώ στην πραγματικότητα είναι ο Φώτης.

Η Μάγια μαχαιρώνεται και είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Ο Αποστόλης νιώθει βαθιά προδομένος από τον γιο του και αφού ξεφεύγει από την αστυνομία απευθύνεται ξανά στη Μάγια.

Είναι το πρόσωπο που εμπιστεύεται περισσότερο και έτσι οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και ένας νέος έρωτας γεννιέται.

Αλλά ο Φώτης δεν μπορεί να το δεχτεί και έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τον βρει και να τον παραδώσει στη Βικτώρια που του έχει τάξει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η μοίρα είναι μαζί του αφού τον βρίσκει και στην προσπάθειά του να τον μαχαιρώσει, η Μάγια μπαίνει μπροστά και τραυματίζεται.

Η νεαρή γυναίκα πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Η Όλγα καταδίδει τη Δωροθέα

Μετά από ένα σχέδιο που έχει οργανώσει ο Αποστόλης, η Βικτώρια και ο Χρήστος, ο πρώτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Φρόσω τον βλέπει φάντη μπαστούνι μπροστά της.

Αποφασίζει να πει στην Όλγα την ιστορία που έχουν αποφασίσει με τους άλλους δύο πως για όλα ευθύνεται ο Δούβλης αλλά εκείνη τον διώχνει κακήν κακώς.

Εκείνος παραδίδεται στην αστυνομία εξιστορώντας ξανά την ιστορία με τον Δούβλη με την αστυνομία να κρατά επιφυλάξεις.

Όταν ο Πάρης τον επισκέπτεται στο κρατητήριο, ο Αποστόλης αποφασίζει να του πει την πραγματική αλήθεια και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Πάρης επιστρέφει στο σπίτι και ενημερώνει την Όλγα για τα πάντα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε εκείνη και τη Δωροθέα.

Η Δωροθέα θεώρησε σωστό ότι έπρεπε να την προστατέψει από τον Γιαμαλή κάνοντάς την ακόμη πιο έξαλλη.

Μέσα στον θυμό της αποφασίζει η Όλγα να πάει στην αστυνομία να πει όλα όσα έμαθε και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη Δωροθέα.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Πάρης και Γεωργία παντρεύονται αλλά…