Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Στέλλα έχει ψυχρό αίμα! Θα πάει να μείνει στο σπίτι του Χρήστου και…»
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Στέλλα έχει ψυχρό αίμα! Θα πάει να μείνει στο σπίτι του Χρήστου και…»

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: «Η Στέλλα έχει ψυχρό αίμα! Θα πάει να μείνει στο σπίτι του Χρήστου και…»

Η Μέγκι Σούλι αποκαλύπτει τα πάντα για τον ρόλο της!

Ένας από τους πιο ιδιαίτερους χαρακτήρες της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, είναι η Στέλλα η οποία έχει φροντίσει να γίνει ένα με τη Βικτώρια.

Βέβαια μπορεί να τις ενώνουν πολλά αλλά τις χωρίζουν άλλα τόσα με τους εκβιασμούς να πέφτουν συνεχώς στο τραπέζι για την υπεροχή!

Η Μέγκι Σούλι μιλά για τον ρόλο της Στέλλας στο TV24 και δίνει ένα μικρό spoiler για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

«Η Στέλλα είναι ικανή και έξυπνη αλλά κάποιες φορές είναι και κουτοπόνηρη. Είναι τσακάλι στη δουλειά αλλά όσον αφορά την προσωπική της ζωή δεν ελίσσεται σωστά και εκεί το χάνει. Κάνει πράγματα που δεν τα σκέφτεται. Δεν συμπεριφέρεται έξυπνα! Πέφτει θύμα του ίδιου της του εαυτού, ενώ θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλή εξέλιξη.

Θα σταματήσει να ασχολείται με τον Χριστόφορο αφού θα πάει να μείνει στον Χρήστο. Άλλωστε ο Χριστόφορος θα διώξει από το σπίτι και τη Βικτώρια καθώς θα μάθει ότι εκείνη σκότωσε την αδελφή της και γυναίκα του. Έτσι, η Στέλλα δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει αφού θα λείπει ο σύνδεσμός της.

Με τη Βικτώρια θα ξαναγίνουν σύμμαχοι. Δεν τελειώνει έτσι αυτή η σχέση. Λατρεύω τη Θεοδώρα Τζήμου. Περνάμε φανταστικά και γελάμε πολύ στα γυρίσματα όπως και με τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο. Καμία σχέση με ό,τι βλέπετε στη σειρά.

Η Ματούλα θα ζήσει αλλά θα είναι καθηλωμένη στο αναπηρικό καροτσάκι και μουγκή. Θα προσπαθήσει να γράψει σε ένα χαρτί ότι η κόρη της είναι φόνισσα αλλά η Στέλλα θα την πάρει από το σπίτι του Μπουραντά σε εκείνο του Χρήστου. Δεν έχει ηθικούς φραγμούς αυτό το κορίτσι.

Έχει ψυχρό αίμα! Έχει πλέον φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Από τη στιγμή που πήγε να πνίξει τη μητέρα της μα το μαξιλάρι όταν την είπε φόνισσα, τελείωσε. Εκεί ήταν το σημείο μηδέν για εκείνη που έχασε κάθε ίχνος ανθρωπιάς. Εδώ είπε στη Βικτώρια ότι δεν θέλει να γίνει καλά η μάνα της. Είναι αδιανόητο να πεις κάτι τέτοιο. Για κανέναν άνθρωπο δεν το εύχεσαι , πόσο μάλλον για τη μητέρα σου».

Διαβάστε επίσης

Ο Παράδεισος των κυριών – Twitter: «Μωρή χαζοβιόλα Αμαλία έλεος με τη δολοφόνο θεία σου που ξαφνικά αγάπησες»