«Ο Παράδεισος των Κυριών» spoiler: Η Βικτώρια βγαίνει από τη φυλακή διψώντας για εκδίκηση
Tv Spoilers

«Ο Παράδεισος των Κυριών» spoiler: Η Βικτώρια βγαίνει από τη φυλακή διψώντας για εκδίκηση

«Ο Παράδεισος των Κυριών» spoiler: Η Βικτώρια βγαίνει από τη φυλακή διψώντας για εκδίκηση

Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς;

Καταιγιστικές εξελίξεις περιμένουν τους τηλεθεατές στον δεύτερο κύκλο ης σειράς ο «Παράδεισος των κυριών».

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε την καταστροφική φωτιά στον «Παράδεισο» και τον Ντίνο με τη Μιράντα να βρίσκονται σε απόγνωση καθώς όλοι τους οι κόποι έγιναν στάχτη.

Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει ότι η καταστροφή αυτή ήταν αποτέλεσμα της μανίας της Βικτώριας που μέσα από τη φυλακή οργάνωσε και έδωσε την εντολή να καεί το πολυκατάστημα. Και φυσικά δεν έδρασε μόνη της αλλά με τη βοήθεια του Σίμου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο οποίος είναι ανιψιός της Όλγας, όπως θα δούμε στο δεύτερο κύκλο.

Σύμφωνα με το TV24, ο Σίμος έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τους γονείς του, τη Δωροθέα και το Χρήστο, και θα εμφανιστεί σαν από μηχανής θεός για να βοηθήσει να ξαναφτιαχτεί ο «Παράδεισος», μία ευκαιρία που ο Ντίνος δεν χάνει και δέχεται συνεργασία μαζί του χωρίς να γνωρίζει τον κίνδυνο που παραμονεύει.

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα που θα δούμε στο νέο κύκλο επεισοδίων θα είναι και η αποφυλάκιση της Βικτώριας. Ο Εισαγγελέας αποφάσισε ότι το μόνο που υπάρχει εναντίον της είναι κάποιες ενδείξεις και καταθέσεις που δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ενώ την ίδια στιγμή δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις που να στοιχειοθετούν όλες αυτές τις βαριές κατηγορίες που της αποδίδονται.

Έτσι, δίνει εντολή να αποφυλακιστεί εκείνη πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι των Μπουραντάδων αρχίζοντας ξανά το θέατρο σε όλη την οικογένεια και ειδικά στον Χριστόφορο καταστρώνοντας τα σατανικά της σχέδια για εκδίκηση.

Διαβάστε επίσης

«Ο παράδεισος των κυριών»: Αυτό είναι το τραγούδι εποχής των τίτλων της σειράς