Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια – «Η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα σου»
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια – «Η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα σου»

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Χριστόφορος μαθαίνει την αλήθεια – «Η Βικτώρια σκότωσε τη γυναίκα σου»

Απανωτά τα χτυπήματα για τον Χριστόφορο!

Σε πλήρες αδιέξοδο βρίσκεται η Βικτώρια στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, αφού προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της.

Ένα κουτάκι με σφαίρες το κρύβει στον κήπο, με τον Γιώργη να πηγαίνει να τις παίρνει και να τις δίνει στην Πολυξένη.

Η Πολυξένη με τη σειρά της τις δίνει στον Χριστόφορο και εκείνος έχει αρχίσει να τρελαίνεται με το τι κρύβει πραγματικά η Βικτώρια.

Σύμφωνα με το TV24, ο Χριστόφορος προσπαθεί να μάθει για ένα παλαιότερο ξέσπασμα που είχε ο κηπουρός εναντίον της Βικτώριας με σκέψεις να ταλανίζουν το μυαλό του.

Όταν δεν λαμβάνει καμία απάντηση πηγαίνει να βρει τον Χρήστο και εκεί μαθαίνει όλη την σκληρή αλήθεια!

«Η Βικτώρια έχει κάνει πολλά εγκλήματα, όχι ένα μόνο. Έχει σκοτώσει τη Λιζέτα, τον Αριστείδη, τον Άγη. Και φυσικά ο Άγης δεν είναι γιος σου. Σου τον φόρτωσε για να σε κρατάει. Με τον Ιωσήφ τον είχε κάνει», του είπε του Χριστόφορου.

Μέσα στην οργή και τον θυμό του συνεχίζει να ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία, με τη Στέλλα να αποφασίζει να δώσει τη Βικτώρια στεγνά.

Μόνο που η Βικτώρια το μαθαίνει και την απειλεί ότι θα αποκαλύψει πώς πήγε να σκοτώσει τη Ματούλα με τα χάπια.

Και λίγο πριν καλέσουν στην αστυνομία τη Βικτώρια, ο κηπουρός έρχεται να δώσει και την τελειωτική μαχαιριά στον Χριστόφορο.

«Κύριε Χριστόφορε, πρέπει να μάθετε την αλήθεια. Η γυναίκα σας δεν αυτοκτόνησε. Τη σκότωσε η Βικτώρια. Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Εκείνη την ημέρα ήμουν στον κήπο. Η Βικτώρια τσακωνόταν με την κυρία Αντιγόνη και αμέσως μετά την έσπρωξε και την πέταξε από το μπαλκόνι. Αυτό ήθελα να σας πω τότε που ξέσπασα μέσα στο σπίτι σας», του λέει ο Γιώργης!

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter: «Μαρή Βικ τι θέατρο παίζεις; Emma Stone φέρε πίσω το Όσκαρ να της το δώσουμε»