Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Σοκ! Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας και…
Tv Spoilers

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Σοκ! Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας και…

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Σοκ! Ο Σίμος είναι γιος της Βικτώριας και…

Έρχονται δύσκολες μέρες για όλους...

Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά, Ο παράδεισος των κυριών, με τους ήρωες να βιώνουν μια πραγματική κόλαση, ο καθένας από τη δική του οπτική.

Η Μιράντα επιστρέφει στον Παράδεισο και αποφασίζει να ζητήσει και επίσημα διαζύγιο από τον Ντίνο, ο οποίος πετά τη βέρα του και όντας θυμωμένος δεν ακούει κανέναν.

Ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τον φόνο της Νέλλυς, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, και ο Σωτήρης πηγαίνει να βρει τη Ζωζώ για την κατάθεσή της.

Εκείνη του αποκαλύπτει ότι έχει πει την αλήθεια για τον Πάρη, ότι είναι δηλαδή αθώος, αλλά ο Δημοσθένης δεν την έχει προωθήσει την κατάθεση στο τμήμα που διαχειρίζεται την υπόθεση.

Ωστόσο, ο Πάρης καταφέρνει να απαλλαγεί από όλες τις κατηγορίες και το μαρτύριο που βιώνει και να βγει από τη φυλακή όπου και κρατούταν.

Πηγαίνοντας στο σπίτι των Μπουραντάδων, κατηγορεί τον Σίμο ότι εκείνος οφείλεται για τον βιασμό της Νέλλυς κάνοντας έξαλλο τον Χριστόφορο αλλά και τον Σίμο που αρνείται όλα όσα ειπώθηκαν!

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στον Σίμο

Ο Χρήστος βρίσκεται στη φυλακή και σύμφωνα με τον Τηλεθεατή έρχεται αντιμέτωπος με την Βικτώρια και από σύμμαχοι γίνονται εχθροί.

Της ζητά να πάρει πάνω της τους φόνους ή να τα φορτώσει στον Σίμο ή σε κάποιον άλλον!

Ταυτόχρονα την απειλεί ότι όλοι θα μάθουν την αλήθεια για τον Σίμο που δεν είναι άλλο από το ότι είναι γιος της!

Εκείνη προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Αποστόλη, κάτι που του ζήτησε και ο Χρήστος.

Ο Αποστόλης αποφασίζει να βρει τον Ρένο και να τον καθοδηγήσει να ρίξει την ευθύνη για τον εμπρησμό του Παράδεισου στον Σίμο.

Μόνο που ο Ρένος είναι τρελά ερωτευμένος με τον κολλητό του και αρνείται να προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη.

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών – Twitter «Μαύρε Ντίνο, θα στη φάει τη Μιράντα ο Μπουραντάς!»