«Παγιδευμένοι» spoiler: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Δημήτρη στη σειρά και οι φήμες για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη
Tv Spoilers

«Παγιδευμένοι» spoiler: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Δημήτρη στη σειρά και οι φήμες για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Παγιδευμένοι» spoiler: Όλη η αλήθεια για το τέλος του Δημήτρη στη σειρά και οι φήμες για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Το τέλος του πρώτου κύκλου δεν είναι ευχάριστο

Την ανησυχία έσπειρε στους φανατικούς της σειράς «Παγιδευμένοι» η φήμη  ότι ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποχωρεί από τη σειρά.

Η φήμη αυτή ενισχύθηκε από το γεγονός ότι το περιοδικό Τηλεθεατής είχε ρεπορτάζ – spoiler για το δραματικό τέλος του Δημήτρη όπως προβλήθηκε στο τούρκικο σίριαλ Yargi, διασκευή του οποίου είναι οι «Παγιδευμένοι».

Παράλληλα κυκλοφορούν και δημοσιεύματα ότι ο ηθοποιός θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου με θέμα την Αμμόχωστο.

Σύμφωνα με το περιοδικό, στο τέλος του πρώτου κύκλου, ο Δημήτρης πέφτει νεκρός!

Ο μεγάλος του έρωτας με την Άννα θα έχει αίσιο τέλος μόνο για λίγο όμως.

Όσα έγιναν στο τέλος του πρώτου κύκλου στο Yargi

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πρωταγωνιστές μετά από καιρό καλούνται να επουλώσουν τις πληγές τους από τα γεγονότα.

Ποια είναι αυτά;

Ο Θοδωρής ξαναμπαίνει φυλακή για τον φόνο του Κοσμά καθώς αποδεικνύεται ότι εκείνος τον σκότωσε και ο Σπύρος αποτάσσεται από την Αστυνομία γιατί τον βοήθησε να εξαφανίσει το πτώμα.

Όμως αυτή είναι η μισή αλήθεια.

Καθώς ο Θοδωρής πάλευε με τον Κοσμά, εκπυρσοκρότησε το όπλο, ο νεαρός πίστεψε ότι τον σκότωσε και έφυγε τρέχοντας.

Στην πραγματικότητα, ο Κοσμάς  ήταν ακόμα ζωντανός και τη χαριστική βολή στον Κοσμά έδωσε ο Άκης κατ’ εντολή του Άγγελου.

Μόνο ο Αλέκος έχει στην κατοχή του αποδεικτικά στοιχεία, ένα βίντεο από τον φόνο και η Άννα θέλει πάση θυσία να βρει αποδείξεις με κίνδυνο της ζωής της.

Ο Αλέκος όμως κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος και η Υβόννη βοηθά την Άννα και τον Δημήτρη να τον συλλάβουν. Τότε θα ανακαλύψουν στο χρηματοκιβώτιό του και το κινητό με το επίμαχο βίντεο με τον φόνο του Κοσμά.

Μετά από όλα αυτά, οι ήρωες πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να πάει μόνος  του διακοπές, στη διαδρομή όμως τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη, η Άννα, που εμφανίζεται μπροστά του και έτσι αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους που δοκιμάστηκε σκληρά.

Λίγο καιρό μετά αποφασίζουν να παντρευτούν με κουμπάρους τον Σταύρο  και τον Ανδρέα και η ευτυχία τους πια μοιάζει ολοκληρωμένη.

Και όμως, έξι μήνες μετά τον γάμο, ο Δημήτρης δολοφονείται και μάλιστα τα στοιχεία δείχνουν ότι ένοχη είναι η Άννα. Ο Ανδρέας της περνά χειροπέδες και τη ρωτά γιατί το έκανε.

Εκείνη αρνείται να μιλήσει  και ο πρώτος κύκλος τελειώνει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει καθόλου ότι τελειώνει ο ρόλος του Δημήτρη, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα.

Στον δεύτερο κύκλο που παίζεται στην Τουρκία εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής αφού αυτός ο κύκλος είναι η αναδρομή στους έξι μήνες από τον γάμο μέχρι τη δολοφονία του.

Έτσι πρακτικά δεν καταργείται ο ρόλος που στην ελληνική σειρά παίζει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης;

Προς τέρψιν και ανακούφιση των θαυμαστών της σειράς και του ηθοποιού, κανένας λόγος δεν γίνεται από τον ΑΝΤ1 για αποχώρηση του ηθοποιού από τη σειρά έως ότου ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το θέμα είναι να υπάρξει δεύτερος κύκλος καθώς ο σχεδιασμός για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι ακόμα στα χαρτιά και δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για τη νέα σεζόν.

Όπως μας διαβεβαίωσαν όμως, εάν υπάρξει δεύτερος κύκλος, ο «Δημήτρης» σαν ρόλος όχι μόνο δεν καταργείται αλλά θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής έστω και με φλας μπακ.

Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να έχουμε κατά νου και το εξής σαν γενικότερη παρατήρηση:

Το γεγονός ότι μια ελληνική σειρά βασίζεται σε μία ξένη δεν είναι απαραίτητο ότι θα την αντιγράψει πιστά. Το έχουμε δει αρκετές φορές να διαφοροποιούνται σειρές από το ξένο πρότυπο προκειμένου να προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα.

Αυτό σημαίνει ότι οι σεναριογράφοι έχουν ίσως το δικαίωμα να γράψουν το δικό τους τέλος, να προσθέσουν τη  δική τους πινελιά, να διαφοροποιήσουν τους ήρωες.