Tο Ναυάγιο – Αναστασία Παντούση: «Η Ειρήνη ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης και θα…»
Tv Spoilers

Tο Ναυάγιο – Αναστασία Παντούση: «Η Ειρήνη ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης και θα…»

Tο Ναυάγιο – Αναστασία Παντούση: «Η Ειρήνη ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης και θα…»

Η πρωταγωνίστρια στο Nαυάγιο έδωσε spoiler για τη σειρά!

Η Αναστασία Παντούση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για ρόλο της στο Ναυάγιο, τη συνέχεια της σειράς αλλά και την προσωπική της ζωή.

Αναφερόμενη στον ρόλο της Ειρήνης στη σειρά Το Ναυάγιο, είπε:

«Προσπαθώ να το καταλάβω αυτό το κορίτσι. Με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει δεθεί πάρα πολύ με τον Ορφέα, αυτό την κρατάει μέσα στο σπίτι του Ιπποκράτη, νιώθει την ευγνωμοσύνη του Ιπποκράτη, βαθιά ευγνωμοσύνη. Έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, αλλά δεν έχει βρει τη δύναμη ακόμα. Δε νομίζω πως η Ειρήνη πραγματικά έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, πού βρίσκεται, έχει συμβιβαστεί με το γεγονός ότι είναι σε ένα σπίτι και ένας άνθρωπος την φροντίζει. Μου λείπει εμένα η δυναμική γυναίκα, που θέλει να πάρει τη ζωή στα χέρια της».

«Κάτι ψυλλιάζεται ότι δεν πάει καλά με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά δε θέλει να το πιστέψει ούτε η ίδια. Την πιέζει, την καταπιέζει, είναι χειριστικός, κτητικός, το οποίο το έχει καταλάβει η Ειρήνη και κάπως δε θέλει να το πιστέψει. Έχει χάσει τον πατέρα της, το παιδί της και τον άντρα της, της έρχεται το ένα μετά το άλλο. Κάπως έχει βρει έναν ώμο αλλά νιώθει ότι δεν είναι τόσο γερός. Ο Ιπποκράτης προσπαθεί να κάνει τα πάντα να την απομακρύνει από τον Πέτρο, δε θέλει να έχει άλλους άντρες δίπλα της».

Η Ειρήνη σοκάρεται όταν βλέπει τον Ιπποκράτη να χτυπά τον Ορφέα

Για την συνέχεια της σειράς, αποκάλυψε:

«Κάτι θα καταλάβει γιατί ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Κλαίρης, πρώην γυναίκας του Ιπποκράτη, και η γυναίκα έχει γράψει τι έχει περάσει μέσα σε αυτό το σπίτι μέχρι να φύγει. Θα τα διαβάσει όλα η Ειρήνη και πιστεύω ότι θα ξυπνήσει. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη της για τον Ορφέα. Βλέπει κάποια στιγμή ότι ο Ιπποκράτης τον χτυπάει. Την Ειρήνη αυτό τη σοκάρει, δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί, οπότε δεν θα φύγει τόσο εύκολα από αυτό το σπίτι χωρίς το παιδί, γιατί νιώθει ότι δεν είναι καλά με τον πατέρα του».

Επίσης μίλησε για την δική της προσωπική ζωή, τι είπε:

«Δε θα μπορούσα να διαχειριστώ τα ψέματα. Αν ανακάλυπτα ότι μου λένε ψέματα, θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σχέσεις σήμερα είναι η επικοινωνία. Το να ακούς τον άλλον. Η ζήλια, τα ψέμματα και η έλλειψη επικοινωνίας είναι ένα από τα προβλήματα που υπήρχαν πάντα. Πρέπει να βρεθεί η επικοινωνία, να υπάρχει σεβασμός».

«Έχουμε δεχθεί πρόταση με τον σύντροφό μου να παίξουμε μαζί»

«Υπάρχουν στιγμές που μ’ αρέσει που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που είναι της δουλειάς, που είναι αυτός που είναι. Μπορώ να τον εμπιστευτώ, να μάθω πράγματα από αυτόν. Όταν τελειώσει η μέρα και πάρω κάποια πράγματα στο σπίτι από τη δουλειά κάπως θα με βοηθήσει στον ”λαβύρινθο”. Μόνη μου θα μπορούσα να είχα πελαγώσει, να μη με καταλαβαίνει κανείς. Πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στα ζευγάρια που είναι της ίδιας δουλειάς. Δεν είναι πάντα κακό, έχει να κάνει και με τον ίδιο σου τον εαυτό».

«Όταν δουλέψαμε μαζί με τον Ιωάννη δεν ήμασταν σε αυτό το επίπεδο (σ.σ. σχέσης). Τώρα που μας έγινε μια πρόταση να δουλέψουμε μαζί, δεν ξέρουμε ακόμα, το σκεφτόμαστε. Από την άλλη η δουλειά είναι δουλειά, το βγάζεις έξω το προσωπικό κομμάτι».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννης Παπαζήσης: Μοιράστηκε την πιο ρομαντική φωτογραφία με την Αναστασία Παντούση