Παράδεισος – Αργύρης Πανταζάρας: Έδωσε το spoiler – «Ο Ντίνος χάνει ένα πολύ δικό του άνθρωπο»
Tv Spoilers

Παράδεισος – Αργύρης Πανταζάρας: Έδωσε το spoiler – «Ο Ντίνος χάνει ένα πολύ δικό του άνθρωπο»

Παράδεισος – Αργύρης Πανταζάρας: Έδωσε το spoiler – «Ο Ντίνος χάνει ένα πολύ δικό του άνθρωπο»

Ο ηθοποιός υποσχέθηκε spoiler στη Ναταλία Γερμανού και το έδωσε!

Στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αργύρης Πανταζάρας και μεταξύ άλλων, έδωσε το spoiler για τον «Παράδεισο των κυριών», ενώ μίλησε για τη συνθήκη του να εργάζεται κάποιος παράλληλα στο θέατρο και την τηλεόραση.

«Πιστεύω ότι η εποχή τότε ήταν πιο σκληρή παρόλο που μοιάζει όμορφη. Πολλά από αυτά που παρακολουθούμε στο σενάριο, δεν νομίζω ότι μπορούσαν να τα αποκαλύψουν τότε οι άνθρωποι. Εμείς τα φέρνουμε στην επιφάνεια τώρα. Δεν νομίζω ότι μπορούσαν να μιλήσουν για τα γεγονότα τότε. Θεωρώ ότι είναι σκληρή σειρά. Είχε μια αυθεντική αισθητική εκείνη η εποχή».

«Στον Παράδεισο είναι πολύ ωραία, είναι εξαιρετικά, μου αρέσει πολύ. Πολλές φορές που τελειώνουμε νωρίς, δεν φεύγουμε. Όλοι είμαστε ένας θίασος και οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί και όλοι. Επενδύουμε σε αυτό μετά στις σχέσεις. Περνάμε τόσο ωραία που πρέπει να γράψει η κάμερα να μπούμε στον ρόλο», τόνισε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο καρκίνος

«Ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και στην τηλεόραση και στο θέατρο δεν είναι εύκολο να γίνουν και οι δύο καλά και αυτό έχει να κάνει με το πρακτικό κομμάτι. Όταν είσαι από τις 6μιση το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, “καίγεσαι”, δεν βγαίνει. Δεν είναι τυχαίο που έχει ψηφιστεί νόμος οι πρόβες των ηθοποιών να είναι 5 ώρες το πολύ. Το νευρικό σύστημα και η ψυχική κατάσταση δεν βγαίνουν. Πέρσι, είχα κλείσει στο Εθνικό ήδη. Ήθελα πάρα πολύ και με τιμούσε και θέλω να επιστρέφω εκεί. Βιοποριστηκά είναι πολύ δύσκολο, θυσιάζεις κάτι αλλά αξίζει. Ο Παράδεισος ήρθε μετά και εκεί έβαλα κάτω τις συνθήκες και είπε προηγείται το θέατρο. Ήταν 18 ώρες δουλειάς, όποιος μπορεί ας το κάνει», τόνισε.

Ο Αργύρης Πανταζάρας, θέλησε να στείλει το δικό το μήνυμα στους ηθοποιούς.

«Το επικίνδυνο κομμάτι είναι αυτό. Οι περισσότεροι ηθοποιοί πεθαίνουν από καρκίνο. Οπότε ας το προλάβουμε. Ας πάθουμε ό,τι πάθουμε, αλλά όχι από τη δουλειά. Η σκηνή δεν σου χαρίζεται έτσι», τόνισε.

Ο Ντίνος και το spoiler

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως Ντίνος και έδωσε «τυράκι» στους τηλεθεατές.

«Ο Ντίνος μπορεί να είναι ειλικρινής με όλους, αλλά όχι με τον εαυτό του. Τώρα έρχεται το σενάριο να τον φέρει αντιμέτωπο με αυτές τις καταστάσεις. Βλέπουμε να παλεύει με τις μνήμες, να παλέυει να δει αν ειναι ερωτευμένος, αν το έχει ξεπεράσει. Είναι κάλα; Μήπως δεν το ξεπέρασε ποτέ;

Ο Ντίνος θα χάσει ένα πολύ δικό του άνθρωπο. Δεν ξέρουμε τι, πώς, πότε και τι θα συμβει», αποκάλυψε.

Για το Προξενιό της Ιουλίας στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύντροφός του, Σίσσυ Τουμάση: «Είναι εξαιρετικό. Το κανάλι έχει κάνει εξαιρετικές επιλογές. Συγκινήθηκα που την είδα. Με την ερμηνεία έπαθα λίγο κάτι. Δεν είχα ξαναδει αυτές τις νότες και ξέρεις τι θαύμα είναι να βλέπεις από τον άλλον κάτι καινούριο ενώ τον έχεις κάθε μέρα δίπλα σου. Συγκινήσε και θαυμάζεις τη δουλειά του άλλου».

Διαβάστε ακόμα

Ο παράδεισος των κυριών spoiler: Ο Σίμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αμαλία