Ψυχοκόρες spoiler: Αυτή είναι η διαβολική βασανίστρια της Βασιλικής στις φυλακές του Τρίκερι
Tv Spoilers

Ψυχοκόρες spoiler: Αυτή είναι η διαβολική βασανίστρια της Βασιλικής στις φυλακές του Τρίκερι

Ψυχοκόρες spoiler: Αυτή είναι η διαβολική βασανίστρια της Βασιλικής στις φυλακές του Τρίκερι

Θα της κάνει τη ζωή κόλαση!

Οι Ψυχοκόρες που κέρδισαν τους φαν της μυθοπλασίας ήδη μέσα από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ ξεδιπλώνουν πλέον τη συγκλονιστική ιστορία τους και μέσα από τη μικρή οθόνη καθηλώνοντας τους τηλεθεατές.

Η σειρά 60 επεισοδίων (3 κύκλοι) βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και βγάζει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τον θεσμό της ψυχοκόρης καταδεικνύοντας με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Η βασανίστρια της Βασιλικής ** SPOILER ALERT **

Οι μυημένοι στη σειρά γνωρίζουν ήδη ότι η Βασιλική Πολύζου θα ζήσει μία κόλαση στον τρίτο κύκλο της σειράς. Η αρχή του εφιάλτη της θα ξεκινήσει μετά τη δολοφονία του Ευάγγελου Αρδίτη…

Ο Ευάγγελος Αρδίτης βρίσκεται νεκρός μέσα στο ίδιο του το σπίτι και ύστερα από έρευνα οι Αρχές ανακαλύπτουν ένα όπλο στα πράγματα της νεαρής ψυχοκόρης.

Αμέσως τη θεωρούν τη δράστιδα στο στυγερό έγκλημα και καθότι άνθρωπος με υψηλές διασυνδέσεις στην κυβέρνηση η δολοφονία του Αρδίτη αντιμετωπίζεται ως έγκλημα με πολιτικές διαστάσεις.

Η Βασιλική θεωρείται μέλος κομμουνιστικής οργάνωσης και καταλήγει στις φυλακές του Τρίκερι για να εκτίσει την ποινή της εκεί όπου την περιμένουν μέρες δυστυχίας και πόνου.

Στον τρίτο κύκλο εισβάλλει η γνωστή ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου η οποία υποδύεται τη μοχθηρή δεσμοφύλακα που από την πρώτη στιγμή βάζει στο μάτι τη Βασιλική.

Η διαβολική δεσμοφύλακας δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί!

Ξυλοδαρμοί, προσβολές και βασανιστήρια υπομένει καθημερινά η Βασιλική αλλά ο πόνος δεν τη γονατίζει…

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες – Χρήστος Μαλάκης: «Εκείνη την εποχή ήταν φυσιολογικό να βιάζεις μια κοπέλα για να σου κάνει παιδί»