Σασμός επόμενα επεισόδια: «Η Σάντρα θα έχει προβλήματα με τον νόμο»
Tv Spoilers

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Η Σάντρα θα έχει προβλήματα με τον νόμο»

Σασμός επόμενα επεισόδια: «Η Σάντρα θα έχει προβλήματα με τον νόμο»

Ο τηλεοπτικός Δημήτρης Μαραθάκης αποκαλύπτει τα πάντα...

Μπορεί ο Δημήτρης Μαραθάκης (Μάνος Πετούσης) να είναι ένας από τους πιο συμπαθητικούς χαρακτήρες της σειράς, Σασμός, η κόρη του Σάντρα σίγουρα δεν έχει την εύνοια των τηλεθεατών.

Η απόφασή της να φλερτάρει έντονα τον Αστέρη δημιουργεί πολλά προβλήματα και στη συνέχεια θα δημιουργήσει κι άλλα αφού θα μπλεχτεί με τον τζόγο και όχι μόνο.

Ο ηθοποιός μιλά στον Τηλεθεατή για το πώς θα είναι η σχέση του γιατρού της Άνω Ποριάς με την κόρη του αλλά και τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Θα γίνει γνωστή η ιστορία της Σάντρας, ως ένα σημείο. Ο ήρωάς μου το λέει ότι και η μητέρα της ήταν εθισμένη στα χαρτιά οπότε το παιδί μεγάλωνε με γιαγιά και νταντάδες, ενώ το είχε στρέψει εναντίον του Δημήτρη και για αυτό υπήρχε η απόσταση.

Ο Δημήτρης θα δώσει ελαφρυντικά στην κόρη του γιατί λειτουργεί αφενός με ενσυναίσθηση και αφετέρου με τη λογική. Και στις σκηνές που έχουν ήδη παιχτεί βλέπουμε πως δικαιολογεί τα πάντα και ξέρει ότι ένα παιδί μπορεί να κουβαλάει τα βιώματά του. Δεν μπορεί να ρίξει ευθύνες στην κόρη του. Τώρα ο Δημήτρης, όπως έχω πει, αντιμετωπίζει τις συνέπειες.

Λόγω του χαρακτήρα του και της δοτικότητάς του νομίζω θα βοηθήσει τη Σάντρα να κάνει τη στροφή και να γυρίσει στον ίσιο δρόμο. Δεν αξίζει σε κανένα παιδί να καταστραφεί για λάθη άλλων!

Ο Δημήτρης θα καταλάβει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά στη σχέση της με τον Βαγγέλη ενώ θα βρεθούν από το πουθενά κάποια χρήματα. Εκεί θα αρχίσει να το ψάχνει και να ζητάει βοήθεια από τον κολλητό του φίλο, Παύλο. Οι γονείς όσο δυνατοί και αν είμαστε στην καθημερινότητά μας, όταν το θέμα που μας απασχολεί αφορά στο παιδί, όλα αλλάζουν! Γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και ενώ ξέρουμε τι να κάνουμε ζητάμε και την επιβεβαίωση από τους δικούς μας ανθρώπους.

Η Σάντρα θα τιμωρηθεί με άλλον τρόπο! Δεν θα της δώσουν μια σφαλιάρα για να πέσει πιο κάτω. Εξαιτίας του χαρακτήρα του Δημήτρη όλοι θα χειριστούν το θέμα βοηθητικά γιατί κακά τα ψέματα δεν ξέρω αν η βαριά τιμωρία είναι τελικά η αντιμετώπιση στα προβλήματα. Πάντως προβλήματα με τον νόμο θα έχει!

Θα ήθελα πολύ να δω ξανά ερωτευμένο τον Δημήτρη. Θα ήταν ωραίο να μπορούσε να επιστρέψει η Αμαλία που είναι και ο μεγάλος του έρωτας. Άλλωστε ο Παύλος είναι στο πλευρό της Καλλιόπης όχι με ερωτικό σκοπό. Από εκείνους θα ξεκινήσει ο μεγάλος σασμός άλλωστε. Από αυτούς τους δύο θα τελειώσει η ιστορία!».

Διαβάστε επίσης

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τρία ζευγάρια αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους