Σασμός επόμενα επεισόδια: Μαθιός και Βασιλική δέχονται θανάσιμη επίθεση από τον….
Tv Spoilers

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μαθιός και Βασιλική δέχονται θανάσιμη επίθεση από τον….

Σασμός επόμενα επεισόδια: Μαθιός και Βασιλική δέχονται θανάσιμη επίθεση από τον….

Ποιος θα προλάβει το κακό;

Η Καλλιόπη θολωμένη από θυμό που ο Αντρέας Βρουλάκης της είπε ψέματα για το ποιος σκότωσε τον Βασίλη στη σειρά, Σασμός, αποφάσισε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το TV24, πήγε και τον βρήκε και του αποκάλυψε ότι βιολογικός του πατέρας είναι ο Ρούσσος Σταματάκης και ό,τι και αν κάνει είναι κομμάτι αυτή της οικογένειας.

Ο Αντρέας μη μπορώντας να διανοηθεί τα όσα έμαθε εξαφανίζεται και όλοι το συζητούν, με τον Τηλέμαχο να θεωρεί ότι δεν έφυγε οικειοθελώς αλλά κάποιος τον σκότωσε.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι δεν είχε πάρει μαζί του τα προσωπικά του αντικείμενα!

Γι’ αυτό και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αφού το επικοινώνησε στον Μανούσο και τον Γιάννο για να τον βοηθήσουν.

Στόχος τους είναι ο Μαθιός που θεωρούν ότι ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός του Αντρέα αλλά στο κάδρο τους μπαίνει και η Βασιλική για να τον εκδικηθούν διπλά.

Η γυναίκα του Λάζαρου ενημερώνει τη Μαρίνα για το τι επρόκειτο να συμβεί προκειμένου να ενημερωθεί εν συνεχεία ο Μαθιός και η Βασιλική.

Ο Μαθιός δεν φοβάται και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ό,τι και αν συμβεί αφού γνωρίζει ότι δεν έκανε τίποτα στον Βρουλάκη!

Ο Παύλος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του

Τη λύση σε αυτή τη θανάσιμη επίθεση που έρχεται αποφάσισε να τη δώσει ο Παύλος και να αναλάβει την κατάσταση μόνος του αφού μπορεί να τους διαχειριστεί.

Αποφασίζει, λοιπόν, να βρει τον Τηλέμαχο και να τον κατευθύνει προς μια άλλη κατεύθυνση.

Παρά τις αντιδράσεις του Τηλέμαχου τελικά συμφωνεί να κάνει τη δική του έρευνα ο Παύλος και να αναλάβει εξ ολοκλήρου την υπόθεση μόνος του, πριν προλάβει η αστυνομία.

Φυσικά, ο Παύλος θέλησε να πάρει χρόνο προκειμένου να αποδειχθεί και επίσημα ότι ο Μαθιός δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του Αντρέα.

Διαβάστε επίσης

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η δολοφονική επίθεση στον Μαθιό φέρνει ανατροπές! Ο εισαγγελέας Χρήστος δεν αστειεύεται!