Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιακωβάκης ζητάει την εκταφή του Στεφανή και…
Tv Spoilers

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιακωβάκης ζητάει την εκταφή του Στεφανή και…

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Γιακωβάκης ζητάει την εκταφή του Στεφανή και…

Ο σκληρός εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος σε αυτή την υπόθεση

Με άγριες διαθέσεις έχει έρθει ο Χρήστος Γιακωβάκης στην Άνω Ποριά προκειμένου να λύσει κάθε υπόθεση που έχει μείνει στον αέρα στη σειρά, Σασμός.

Μάλιστα, δεν δίστασε να «επιτεθεί» και στον Αντώνη λέγοντας ότι λειτουργεί με το συναίσθημα με αποτέλεσμα οι ένοχοι να μένουν εκτός.

Μαζί, λοιπόν, βγάζουν μία μία τις υποθέσεις από το συρτάρι και η πρώτη που θα πρέπει να εξιχνιαστεί είναι η δολοφονία του Στεφανή.

Σύμφωνα με το TV24, ο Αντώνης ισχυρίζεται ότι ο φονιάς του Στεφανή είναι ο Φαρμάκης κάτι που δεν πείθει με τίποτα τον σκληρό εισαγγελέα.

Ιδίως μετά την κατάθεση της Νάντιας που αποκάλυψε ότι είναι κόρη του Στεφανή αλλά ταυτόχρονα δεν έχει τρόπο να το αποδείξει.

Για αυτό και σύμφωνα πάντα με το TV24, ο Γιακωβάκης αποφασίζει να γίνει η εκταφή του Στεφανή προκειμένου να ληφθεί DNA από τα οστά του εκλιπόντος.

Η Βασιλική αλλά και η Καλλιόπη έχουν παγώσει αφού τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι εκείνος που τον σκότωσε.

Όλη η Άνω Ποριά πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα ύστερα από εντολή του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν και οι ερωτήσεις σχετικά με τον Μαθιό έπεσαν βροχή.

Η Καλλιόπη, ωστόσο, αποφάσισε να παρουσιαστεί μόνη της κάνοντας κατά μέτωπον επίθεση στον Γιακωβάκη λέγοντας ότι κανένας από τους γιους της δεν είναι φονιάς.

Οι δυο τους έχουν έντονη συζήτηση για το ποιος είναι τελικά ο φονιάς του Στεφανή, με την καπετάνισσα να τον κοιτά με φονικό βλέμμα.

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Twitter: «Η Αργυρώ όπως το πάει θα κλείσει μέσα και το έμβρυο. Πόσο χαμηλά θα πέσει;»