Σασμός επόμενα επεισόδια: Θεοδώρα και Γιώργος γίνονται γονείς!
Tv Spoilers

Σασμός επόμενα επεισόδια: Θεοδώρα και Γιώργος γίνονται γονείς!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Θεοδώρα και Γιώργος γίνονται γονείς!

Η επανασύνδεση που θα σφραγιστεί με το πιο ευχάριστο γεγονός

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η σχέση της Θεοδώρας με τον Γιώργο στη σειρά, Σασμός, αφού μετά την απώλεια του παιδιού τους η πρώτη αποφάσισε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Θεωρεί ότι δεν είναι άξια να φέρει ένα παιδί στον κόσμο και ίσως αυτό είναι και η τιμωρία της για τον θάνατο του Πετρή που θεωρεί υπεύθυνη τον εαυτό της.

Το γεγονός, όμως, ότι η Εύα έχει αρχίσει να τον πλησιάζει αρκετά της έχει δημιουργήσει το αίσθημα της ζήλειας και δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο έρωτάς της θα είναι με άλλη γυναίκα.

Έτσι αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα! Σύμφωνα με το TV24, σκαρφίζεται ότι έχει χάσει το πορτοφόλι της και γεμάτη άγχος και αγωνία οδεύει στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιώργος ενημερώνεται ότι η Θεοδώρα δεν είναι καλά ψυχολογικά και ακυρώνει το ραντεβού που είχε με την Εύα.

Πηγαίνει κοντά της και βλέποντάς την σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση της λέει να μείνει σπίτι του και κάπως έτσι οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά.

Η στιγμή που θα γίνουν γονείς!

Οι κοντινοί τους άνθρωποι στο άκουσμα ότι τα δύο αυτά παιδιά είναι και πάλι μαζί εκφράσουν τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους. Εξάλλου ήξεραν ότι δεν γινόταν να μείνουν χωριστά μιας και ο έρωτας και η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον είναι αρκετά δυνατή.

Ο παπα-Μιχάλης βρίσκει στην πόρτα της εκκλησίας ένα μωρό με τη μητέρα του να έχει αφήσει και ένα σημείωμα να το φροντίσουν αφού η ίδια δεν μπορεί.

Η παπαδιά θεωρεί ότι ήταν ένα θεόσταλτο δώρο και του ζητάει να το υιοθετήσουν και να το κρατήσουν.

Ύστερα από ώριμη σκέψη θα αποφασίσουν ότι δεν θέλουν να προχωρήσουν στη διαδικασία της υιοθεσίας και βλέποντας τη λαχτάρα της Θεοδώρας για αυτό το μωρό αναθεωρούν πολλά.

Έτσι, η Θεοδώρα μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Γιώργο, με εκείνον να συμφωνεί να κρατήσουν εκείνοι το παιδί.

«Ήθελα και εγώ να σου το προτείνω αυτό κορίτσι μου. Βλέπω πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου με αυτό το παιδί και θα ήθελα να του δώσουμε μαζί όλη την αγάπη του κόσμου», της λέει γεμάτος τρυφερότητα.

Η Θεοδώρα θα λάμψει από ευτυχία και το φιλί τους θα επισφραγίσει το γεγονός ότι η απόφαση που πήραν είναι η σωστή.

Διαβάστε επίσης

Σασμός επόμενα επεισόδια (69-72): Συλλήψεις, εκβιασμοί και αντίποινα