Σασμός: Η Βασιλική πηγαίνει να δει τον Μαθιό που χαροπαλεύει – Φωτογραφίες
Tv Spoilers

Σασμός: Η Βασιλική πηγαίνει να δει τον Μαθιό που χαροπαλεύει – Φωτογραφίες

Σασμός: Η Βασιλική πηγαίνει να δει τον Μαθιό που χαροπαλεύει – Φωτογραφίες

Ο Alpha έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες από τις δραματικές στιγμές του ζευγαριού στο νοσοκομείο

Λίγες μόνο μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς Σασμός στον Alpha – τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00- το κανάλι για άλλη μια φορά ικανοποίησε το φιλοθεάμον κοινό του Twitter με νέες φωτογραφίες από τα αγαπημένα του ζευγάρια.

Έτσι σειρά πήρε η Βασιλική και ο Μαθιός, με τον Alpha να δίνει φωτογραφίες από την επίσκεψη της Βασιλικής στο δωμάτιο του Μαθιού που χαροπαλεύει μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε από τον Νικηφόρο.

Έδωσε όμως και φωτογραφίες από την Καλλιόπη με τον Αστέρη να ξεροσταλιάζουν έξω από την Εντατική περιμένοντας νέα για την κατάσταση του Μαθιού.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού;

Ο Μαθιός και η Βασιλική οδηγούνται στο νοσοκομείο, εκείνος τραυματισμένος σοβαρά από τον πυροβολισμό του Νικηφόρου και εκείνη ελαφρά από το τροχαίο.

Γροθιά στο στομάχι είναι η αποκάλυψη για τον Νικηφόρο ότι ο Μανόλης γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Έξαλλος του επιτίθεται καθώς πιστεύει ότι τον έχει προδώσει.

Η Βασιλική αποκαλύπτει στον Αστέρη και στην Καλλιόπη ότι το τεστ DNA έδειξε ότι ο Νικηφόρος είναι γιος του Μαθιού. Οι δύο γυναίκες θα συμμαχήσουν για να σώσουν και τους δύο.

Ο Αντώνης προσπαθεί να ερευνήσει τι πραγματικά συνέβη στο μαντρί και ο Μαθιός κατέληξε βαριά τραυματισμένος.

Ο θυμός του Νικηφόρου δεν έχει τέλος και αυτό κινητοποιεί τη Βασιλική να του κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη. Καλεί τον γιο της στο δωμάτιο του Μαθιού παρότι εκείνος δεν θέλει να βρίσκεται εκεί και του αποκαλύπτει ότι αυτός είναι ο πραγματικός του πατέρας.

Ο Νικηφόρος μένει εμβρόντητος, φεύγει και δυσκολεύεται να διαχειριστεί να νέα δεδομένα στη ζωή του ενώ δεν αργεί να ρίξει σε όλους ευθύνες.

Εκείνος που θα μάθει όμως ότι ο Νικηφόρος πυροβόλησε είναι ο Αστέρης με απρόβλεπτες συνέπειες…

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Σοκ! Χωρίζουν Αντώνης και Μαρίνα;