«Σασμός»: Οι 10 συγκλονιστικές σκηνές του γ΄ κύκλου που θα καθηλώσουν
Tv Spoilers

«Σασμός»: Οι 10 συγκλονιστικές σκηνές του γ΄ κύκλου που θα καθηλώσουν

«Σασμός»: Οι 10 συγκλονιστικές σκηνές του γ΄ κύκλου που θα καθηλώσουν

Όλα τα spoilers μαζεμένα

Με εξελίξεις που θα καθηλώσουν θα ολοκληρωθεί με τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο ο «Σασμός», η σειρά που «ταρακούνησε» τους πίνακες τηλεθέασης και αγαπήθηκε όσο λίγες από τους τηλεθεατές.

Ο «Επίλογος» έρχεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με συναρπαστικά γεγονότα που αναμφίβολα θα κόψουν σε όλους την ανάσα.

Το TV24 παρουσιάζει τις 10 συγκλονιστικές σκηνές που θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας και το δίχως άλλο υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις.

Ο Παύλος ύποπτος για τον φόνο του Στεφανή

Ο Παύλος μαχαίρωσε τρεις φορές τον κολλητό του στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όταν εκείνος του είπε ότι θα κινηθεί ξανά εναντίον της Μαρίνας και δεν το μετανιώνει. Αμέσως μετά το έγκλημα του, όπως θα δούμε, θα τον πετάξει στη θάλασσα, αλλά οι τύψεις θα τον κατατρώνε. Δεν θα υπάρχει στιγμή που δεν θα τον φέρνει στον νου του. Όταν το πτώμα ξεβραστεί, και το ανακαλύψουν κάποιοι ψαράδες, η αστυνομία θα κλονιστεί καθώς περίμενε ότι ο Ευθύμης έχει φύγει μακριά. Έτσι ο φάκελος της δολοφονίας του ανοίγει. Ο  ο Αντώνης ζήτα από τον Παύλο να δώσει τα αποτυπώματά του για να είναι σίγουρος πως οι δύο άντρες, που είχαν σοβαρές διαφορές το τελευταίο διάστημα, δεν διαπληκτίστηκαν.

Ο Μαθιός χαροπαλεύει

Δύσκολες ώρες θα περάσει η οικογένεια του Μαθιού, όταν βρεθεί στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα του Νικηφόρου. Η Βασιλική επίσης χτυπημένη έπειτα από το ατύχημα που έγινε με το αυτοκίνητό της δεν θα λείψει από το πλευρό του μέχρι ο Δημήτρης να τους πει ότι δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο Μαθιός θα περάσει δύσκολες στιγμές έχοντας όλους στο προσκεφάλι του, όμως, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σταθεί ξανά στα πόδια του έτοιμος να αντιμετωπίσει τις απειλές των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα τον Αντρέα που παραμονεύει.

Μαθιός και Νικηφόρος μαθαίνουν την αλήθεια

Η Βασιλική είναι εκείνη που θα αναλάβει να πει ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας του Νικηφόρου όταν ακόμα ο Μαθιός είναι στο νοσοκομείο. Ο Νικηφόρος θα κατηγορήσει την οικογένειά του για το πως του έκρυβαν ένα τόσο μεγάλο γεγονός μόνο όταν η μητέρα του του πει ότι την αλήθεια. Η χαρά του Μαθιού από την άλλη θα είναι απερίγραπτη. Ωστόσο ο Νικηφόρος θα φύγει μακριά για να διαχειριστεί τις σκέψεις του.

Ο Νικηφόρος σε μοναστήρι

Ο Νικηφόρος πυροβόλησε τον Μαθιό και λίγο αργότερα μαθαίνει ότι αυτός είναι ο βιολογικός του πατέρας. Η ζωή του Νικηφόρου ανατρέπεται σε μία στιγμή και ανήμπορος να το διαχειριστεί αποφασίζει να φύγει μακριά. Για την ακρίβεια έπειτα από προτροπή του παπα-Μιχάλη θα βρεθεί στο μοναστήρι για να συζητήσει με τον γέροντα Φιλόθεο. Κανείς, όμως, δεν θα ξέρει πού βρίσκεται γεγονός που θα προκαλέσει ανησυχία σε όλους και κυρίως τη Βασιλική.

Βρίσκουν το πτώμα του Ευθύμη

Το ένταλμα σύλληψης του εξαφανισμένου Ευθύμη Φαρμάκη είχε εκδοθεί από την αστυνομία. Όλοι πιστεύουν πως έχει φύγει από την Κρήτη για να γλιτώσει τη σύλληψη. Ο Λευτέρης πλέον έχει αποκαλυφθεί το αληθινό του όνομα, που είναι Γιώργος τον αναζητά επίμονα, αλλά δεν τον εντοπίζει πουθενά.

Ο Φαρμάκης βασανισμένος από τύψεις για τις αμαρτίες του και πόνο για τη χαμένη ζωή του και τις πίκρες που έχει σκορπίσει στις τελευταίες του σκηνές, πίνει και μιλά με το φάντασμα της αγαπημένης του Ρέας, που του ζητά εξηγήσεις γι ατα βρώμικα έργα του, λίγο πριν τον επισκεφτεί ο Παύλος.

Ο Ευθύμης σε απόγνωση ζητά από τον καλύτερο φίλο του λύτρωση. Να μην καταλήξει στη φυλακή, αλλά να βρεθεί κοντά στη Ρέα του, στον άλλο κόσμο πεθαίνοντας.

Ο Φαρμάκης παίρνει φόρα και πέφτει πάνω στο μαχαίρι του καλύτερου φίλου του φίλου βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ο Παύλος σοκαρισμένος και σε παραλήρημα γιατί αγαπούσε τον Ευθύμη, παίρνει το πρώμα, το τυλίγει σε ένα χάλι, το βάζει στο αυτοκίνητο και το ρίχνει στη θάλασσα. Επιστρέφοντας φροντίζει επιμελώς να εξαφανίσει όλα τα ίχνη από το φονικό αυτοκτονία.

Ο Γιώργος ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αλλά και ο Παύλος πηγαίνουν στο σημείο που ξεβράστηκε το πτώμα. Η είδηση της δολοφονίας του Ευθύμη Φαρμάκη πέφτει σαν βόμβα στην Άνω Ποριά.

Ο Ευθύμης πριν πεθάνει είχε περάσει από το αλουμινάδικο των Σταματάκηδων και οι υπόψιες πάνω τους.

Ο Φραγκιαδάκης ξεκινά αμέσως έρευνα. Όμως, ο Αστέρης βρισκόταν στη εκκλησία για το γάμο του με την Αργυρώ, ο δε Μαθιός τραυματισμένος βαριά ήταν στο νοσοκομείο.

Η Αιμιλία μόλις το μαθαίνει αναστατώνεται και υπόπτευεται τον Παύλο. Εκείνος με άκρυα το αρνείται στη συνομιλία τους. Ωστόσο, θα τον καλέσει για ανάκριση.

Ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά

Την ίδια ώρα ο Αντρέας Βρουλάκης επιστρέφει στην Άνω Ποριά για να τιμήσει το αίμα της οικογένειας του που χύθηκε και τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Ούτε καν όλο το χωριό που είναι αποφάσισμένο να κάνει σασμό. Βλέποντας λοιπόν τη διάθεση όλων να σταθούν απέναντί του αν δεν συναινέσει με τον τρόπο του για ειρήνη με τους Σταματάκηδες, αποφασίζει να φέρει σε πέρας ένα σχέδιο. Να δείξει πως είναι ναι μεν δεν συμφωνεί με τη συμφιλίωση μεταξύ των δυο οικογενειών, αλλά ότι δεν θα επιχειρήσει να σταματήσει τις διαδικασίες. Σκοπός του είναι να κάνει το μεγάλο χτύπημα σε Μαθιό και Αστέρη όταν κανείς δεν θα το περιμένει.

Ο Αντρέας ερωτεύεται την Εύα Φαρμάκη

Και μπορεί οι έρωτες να είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκε ερχόμενος στην Άνω Ποριά ο Αντρέας, μία νέα αγάπη θα του χτυπήσει την πόρτα.

Όταν δει ξαφνικά μπροστά του την Εύα Φαρμάκη, την αδερφή του Ευθύμη που έρχεται στο χωριό για να μάθει τι συνέβη στον αδερφό της. Θα προσπαθήσει να μάθει τι συνέβη με τον αδελφό της. Θα προσπαθήσει να μάθει τα στοιχεία της, πώς τη λένε, αφού μένει και τι ζητάει, θα την ψάξει, όμως, η Εύα θα δείξει πως δεν έχει καιρό για νέες γνωριμίες.

Εκείνος πάντως θα μπει στη διαδικασία ακόμα και στον Τηλέμαχο να μιλήσει για το πώς ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φόρα.

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που η Καλλιόπη από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μαθιός, θα συνειδητοποίσει πως ο Άστερης και η Αργυρώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν πίσω από την πλάτη της. Το σοκ της θα είναι μεγάλο και το ζευγάρι θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγγνώμη όμως μια νέα σελίδα θα ξεκινήσει στη σχέση της με τη νύφη της όταν Αστέρης και Αργυρώ αποφασίσουν να κάνουν ανοιχτό και μεγάλο γάμο και ζητήσουν την ευχή της. Η Καπετάννισα όχι πλα θα τους τη δώσει με όλη της την καρδιά αλλά και θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον αρραβώνα τους.

Η Μαρίνα χαστουκίζει τον Αντρέα

Ο ερχομός του Αντρέα Βρουλάκη θα ταράξει τις σχέσεις των ηρώων αφού θα είναι και ο μόνος που δεν θέλει να γίνει σασμός. Η είδηση ότι η ανιψιά του, Αργυρώ, έχει σχέση με Σταματάκη και έχουν και ένα παιδί είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Μάλιστα, δεν θα διστάσει να επιτεθεί λεκτικά στη Μαρίνα. «Η κόρη σου έγινε μετρέσα του Σταματάκη και εσύ δεν έκανες τίποτα;» θα της πει κι εκείνη θα τον χαστουκίσει.

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Νικηφόρο και Μανόλη

Ο Μανόλης από τα πρώτα επεισόδια του γ κύκλου θα παραδεχτεί στον κολλητό του πως γνώριζε ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και αυτό θα φέρει ρήξη ανάμεσά τους. Για την ακρίβεια ο γιος της Βασιλικής θα επιτεθεί στον παιδικό του φίλο χτυπώντας τον όσο ο Μανόλης θα προσπαθεί να του εξηγήσει πως ο λόγος που δεν του μίλησε τόσα χρόνια είναι γιατί δεν ήθελε να τον πληγώσει. Ο απολογισμός του τσακωμού τους θα είναι μελανιές και ένα μαυρισμένο μάτι του Μανόλη, όμως, η φιλία τους δεν θα καταστραφεί. Όταν και οι δύο ηρεμήσουν θα κάνουν μία νέα αρχή.

Διαβάστε επίσης

«Σασμός»: Η πρώτη φωτογραφία της Πηνελόπης Τσιλίκα από τα γυρίσματα – Ποιον ρόλο θα υποδυθεί;