Σασμός spoiler: Αγρίμι η Βασιλική – Προχωράει το προξενιό του Τόλη, αλλά…
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Αγρίμι η Βασιλική – Προχωράει το προξενιό του Τόλη, αλλά…

Σασμός spoiler: Αγρίμι η Βασιλική – Προχωράει το προξενιό του Τόλη, αλλά…

Όσα αποκάλυψε ο Θάνος Μπίρκος στη Super Κατερίνα

Δραματικές και όχι μόνο αναμένονται οι εξελίξεις στον «Σασμό», σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Θάνος Μπίρκος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Τόλη στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, συγκινήθηκε βλέποντας τη σκηνή της κηδείας του Νικηφόρου, που παίχτηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/11 και μίλησε για το κλίμα που επικράτησε.

«Μου βγαίνουν τα συναισθήματα που ενιωσα κι εκείνη την ώρα», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Η κηδεία του Νικηφόρου συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό. Όμως και για τους ηθοποιούς που συμμετείχαν «ήταν πολύ δύσκολο. Και πολύ δυνατό. Όσο κι εάν έχεις στο μυαλό σου ότι είναι μυθοπλασία, δεν μπορείς να μην ανακαλείς προσωπικές σου μνήμες. Δεν μπορείς να μην μπεις μέσα στο ρόλο». Γίνεται αναφορά στην καθηλωτική ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, ενώ «υπήρξαν στιγμές, στις σκηνές μέσα στην εκκλησία, που ακόμα κι εμείς οι ηθοποιοί λυγίσαμε στο μοιρολόι της Μαρίας Τζομπανάκη. Είχαμε μπει όλοι μέσα στο περιβάλλον της θλίψης. Δεν υπήρχε περιθώριο για χιούμορ μέσα στο γύρισμα». Οι ηθοποιοί «αντιμετώπισαν με σεβασμό όλο αυτό το συναίσθημα. Το ζήσανε. Απορώ, με τόση συναισθηματική φόρτιση, πώς γυρίσαν σπίτι μετά το γύρισμα!»

Τα spoiler

Ο Θάνος Μπίρκος ρωτήθηκε και για το πώς θα αλλάξει η Βασιλική μετά τον θάνατο του γιου της, αλλα και για το αν ο Τόλης τελικά θα ερωτευθεί και θα προχωρήσει το προξενιό που του κάνουν.

«Αυτός ο θάνατος θα αλλάξει ριζικά την ψυχολογία της Βασιλικής, θα γίνει ένα αγρίμι γιατί της πήραν τον καρπό του έρωτά της με τον Μαθιό. Είναι πολύ δυνατό και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου αντιμετωπίζει τον ρόλο πολύ σπουδαία. Όλο αυτό θα φέρει ρήξη στην ψυχολογία και άλλων χαρακτήρων.  Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει αντίκτυπο σε όλα τα ζευγάρια. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μετά την κηδεία. Όλοι θα επηρεαστούν», είπε ο Θάνος Μπίρκος.

Όσον αφορά στον Τόλη και αν θα τον δούμε να ερωτεύεται: «Το προξενιό θα προχωρήσει, η Λεμονιά θα έρθει, η έκπληξη που κουβαλάει η Λεμονιά είναι μεγάλη. Είναι αυτό που διαβάζεις ένα προξενιό και χαίρεσαι γιατί λες θα ερωτευτεί ο Τόλης, κάπου εκεί στην άκρη είναι η σεναριογράφος τρίβει τα χέρια της. Δεν θα είναι αυτό που έχει στο μυαλό του ο Τόλης. Όλο το προξενιό κουβαλάει πολύ την παράδοση της Κρήτης. Η Λεμονιά θα έρθει και θα δώσει μία νότα χαράς σε όλη την κοινωνία του Σασμού».

Διαβάστε ακόμα

Σασμός – «Μάτωσε» το Twitter: «Καθηλωτική μάνα η Λαμπροπούλου. Μας έχεις διαλύσει μια εβδομάδα τώρα!»