Σασμός spoiler: Αντρέας και Τηλέμαχος συλλαμβάνονται για δολοφονική επίθεση κατά του Μαθιού
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Αντρέας και Τηλέμαχος συλλαμβάνονται για δολοφονική επίθεση κατά του Μαθιού

Σασμός spoiler: Αντρέας και Τηλέμαχος συλλαμβάνονται για δολοφονική επίθεση κατά του Μαθιού

Ποιος θα μπει μπροστά για να σώσει τον άντρα της Βασιλικής;

Δραματικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού!

Ο Μαθιός Σταματάκης θα δούμε ότι παραδίνεται στην αστυνομία για τον θάνατο του Λάζαρου και από εκείνη τη στιγμή, ο Τηλέμαχος και οι Μουντάκηδες, η οικογένεια δηλαδή του Λάζαρου, θα αρχίσουν να οργανώνουν σχέδιο εξόντωσης του πρώτου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Tivi Σίριαλ, θα πουν στον Γάννο, να αναλάβει τον εξ’ αποστάσεως πυροβολισμό του Μαθιού με τουφέκι, την ώρα που αυτός βγαίνει από το κρατητήριο.Οι τέσσερις άνδρες θα έχουν μελετήσει καλά τις κινήσεις του, όμως ο Αντρέας συνεχώς θα αντιδρά καθώς δεν θα εμπιστεύεται τον Γιάννο.

Ο τελευταίος πάντως, όταν λάβει την πληροφορία για το πότε βγαίνει ο Μαθιός από τη φυλακή, θα κρυφτεί σε μια τοποθεσία απέναντι από το τμήμα και θα ρίξει εναντίον του Σταματάκη δίχως έλεος. Για κακή του τύχη όμως, η σφαίρα θα βρει στην πλάτη τηνΝτίνα, η οποία θα ακούσει τον θόρυβο και θα σπεύεσει να τον σώσει.

Η αστυνόμος δεν θα κινδυνεύσει, όμως από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Αντρέα και την παρέα του, αφού είναι τα πρώτα πρόσωπα που θα μπουν στο στόχαστρο των αρχών για τη δολοφονική επίθεση.

Ο νέος εισαγγελέας και το κρατητήριο

Παρόλο που τα αδέρφια Βρουλάκη θα έχουν άλλοθι καθώς είχαν φροντίσει τη μέρα της επίθεσης να μείνουν στο ξενοδοχείο, ο Μύρωνας πηγαίνει και τους συλλαμβάνει παρά τις αντιδράσεις.

Αρχικα τους πηγαίνει στον Αντώνη, ο οποίος και θα πει στον Αντρέα: «Τέρμα οι ευγένειες Βρουλάκη. Χτύπησες αστυνομικό και δεν θα περάσει έτσι αυτό. Ξέρω όμως τις προθέσεις σου και σε προειδοποιώ. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου βγάλτο γιατί θα σε χώσω τόσο βαθιά στη φυλακή…».

Πριν προλάβει να αντιδράσει ο Αντρέας, ο Μύρωνας θα μπει στο γραφείο του Αντώνη για να πάρει τα δύο αδέρφια και να τα μεταφέρει στο γραφείο του Χρήστου Γιακωβάκη, του νέου εισαγγελέα.

«Απ’ ότι βλέπω, έχετε πλούσιο βιογραφικό. Η δράση σας ξεκινάει από την τρυφερή ηλικία των 17 ετώ, όταν επιτεθήκατε στον Ιωσήφ Σταματάκη με όπλο. Η φήμη σας ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας. Είδα ότι έχετε και έφεση στις εμπρηστικές επιθέσεις», θα πει μεταξύ άλλων στον Αντρέα που θα του αναιρεί κάθε λέξη.

Και θα ολοκληρώσει τον λόγο του, αποκαλύπτοντάς τους ότι ένας από τους συνεργάτες τους ομολόγησε.

Ο Τηλέμαχος θα «καρφωθεί» και θα ρωτήσει ποιος ήταν αυτός που τους πρόδωσε, όμως ο Αντρέας προσπαθώντας να καλύψει τον αδερφό του θα τονίσει: «Ποιος συνεργάτης μας; Δεν έχουμε συνεργάτες εμείς. Δεν έχουμε κάνει κάτι, είμαστε αθώοι. Δεν έχουμε να ομολογήσουμε πράμα».

Ο Χρήστος όμως ατάραχος θα τους πει: «Θα σας αφήσω να το σκεφτείτε. Κάπου που να έχετε χρόνο να φρεσκάρετε τη μνήμη σας» και καλέι τον Μύρωνα για να τους οδηγήσει στο κρατητήριο όπου και θα μείνουν για αρκετό καιρό.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το κακό προαίσθημα της γιαγιάς Ειρήνης επιβεβαιώνεται όταν…