Σασμός spoiler: Αβυσσαλέο μίσος τυλίγει τη Βασιλική! «Θέλω να τον σκοτώσω!»
Tv Spoilers

Σασμός spoiler: Αβυσσαλέο μίσος τυλίγει τη Βασιλική! «Θέλω να τον σκοτώσω!»

Σασμός spoiler: Αβυσσαλέο μίσος τυλίγει τη Βασιλική! «Θέλω να τον σκοτώσω!»

Ένας απροσδόκητος θάνατος θα αλλάξει για πάντα τον ρου της βεντέτας στην Άνω Ποριά

Πολύ δραματικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός όπως θα εξελιχθούν μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου από τον Λάζαρο.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό spoiler του Τηλεθεατή, αβυσσαλέο μίσος θα καταλάβει τη Βασιλική όταν καταλάβει ότι ο γιος της είναι νεκρός από τον πυροβολισμό του Λάζαρου.

Η βεντέτα ξανανοίγει και η Βασιλική μην μπορώντας να δεχτεί την απώλεια του παιδιού της, φωνάζει τον Μαθιό και του ζητάει να βρει την κρυψώνα του Λάζαρου.

«Θέλω να τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια!» του φωνάζει.  Η χαροκαμένη μάνα γίνεται ύαινα που διψά για εκδίκηση και κυνηγά τον Λάζαρο για να πάρει το αίμα της πίσω.

Μάλιστα αλλάζει πρόσωπο και προς την Καλλιόπη την οποία κατηγορεί για τον θάνατο του γιου της. Χρησιμοποίησε τον Νικηφόρο για να θρέψει τη λύσσα της για εκδίκηση. Μάλιστα η καπετάνισσα στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα ότι το αίμα του Νικηφόρου θα πληρωθεί με αίμα.

Ο Αντρέας έχει ήδη προλάβει να τον φυγαδεύσει και του εξηγεί ότι πρέπει να μείνει κρυμμένος μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ο σασμός ματαιώνεται οριστικά.

Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 21:00;

Ο Παύλος αναλαμβάνει και επίσημα το οινοποιείο του Φαρμάκη, προσλαμβάνοντας τον Βαγγέλη. Η Στέλλα παραιτείται από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε φαίνεται να έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Κι ενώ οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ο Αστέρης μαθαίνει απρόσμενα την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του γκρεμίζεται και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα επισκέπτεται το γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι για να του μιλήσει για το σασμό. Η συνάντηση αυτή θα εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση μεταξύ των δυο τους, και θα οδηγήσει την ηλικιωμένη γυναίκα ένα βήμα πριν το θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Μία μέρα λιγότερη η σειρά – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;