«Σασμός» spoiler: Εκτός ελέγχου ο Σταύρος –  Κλέβει το παιδί της Αργυρώς!
Tv Spoilers

«Σασμός» spoiler: Εκτός ελέγχου ο Σταύρος – Κλέβει το παιδί της Αργυρώς!

«Σασμός» spoiler: Εκτός ελέγχου ο Σταύρος –  Κλέβει το παιδί της Αργυρώς!

Θολωμένος από τον χωρισμό τους προβαίνει σε μία εξωφρενική πράξη...

Μαχαιριά στην καρδιά για τον Σταύρο ήταν η απόφαση της Αργυρώς να χωρίσουν και ακόμα και τώρα δεν μπορεί να δεχτεί πως η αγαπημένη του αποφάσισε να διαλύσει όλα τα όνειρα που έκαναν μαζί.

Σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ, ο Σταύρος θολωμένος από την ταραγμένη του ψυχολογία θα προχωρήσει σε μία αδιανόητη πράξη απόγνωσης…

Όπως έχουμε δει είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον μικρό Πέτρο. Όταν όμως συνειδητοποιήσει ότι δεν θα τα καταφέρει ποτέ, θα χάσει το μυαλό του και θα βάλει σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο όσο και το παιδί.

Συγκεκριμένα, θα κλέψει τον Πέτρο από το το σπίτι της Μαρίνας και θα τον κρύψει σε ένα κρησφύγετο στο βουνό. Μόλις η Μαρίνα και η Αργυρώ αντιληφθούν την απουσία του παιδιού θα ξεκινήσει ένα ανθρωποκυνηγητό μέχρι τελικής πτώσεως.

Η Αργυρώ ανήμπορη να δεχτεί αυτό που της συμβαίνει καλεί τον Αστέρη, που είναι ο μόνος που μπορεί να την ηρεμήσει. Μάλιστα, θα βρεθεί κοντά στο να του αποκαλύψει την αλήθεια για την πατρότητα του Πέτρου αλλά εν τέλει το συναίσθημα δεν θα την παρασύρει…

Ο Αντώνης με τη βοήθεια του Βαγγέλη φτάνουν στα ίχνη του Σταύρου αλλά η Αργυρώ στο τέλος δεν του κρατά κακία… Χαίρεται μόνο που ο γιος της βρέθηκε σώος και αβλαβής.