«Σασμός» spoiler: Ένας θάνατος και ένας γάμος θα ταράξει τους ήρωες
Σειρές

«Σασμός» spoiler: Ένας θάνατος και ένας γάμος θα ταράξει τους ήρωες

«Σασμός» spoiler: Ένας θάνατος και ένας γάμος θα ταράξει τους ήρωες

Η σειρά επιφυλάσσει μεγάλες συγκινήσεις

Καθημερινά ο «Σασμός» σπάει τα μηχανάκια της τηλεθέασης κυριαρχώντας στην prime time του Alpha και όχι άδικα. Οι δυνατές σκηνές αλλά και οι αλλεπάλληλες ανατροπές έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές που αδημονούν για τις εξελίξεις στην αγαπημένη τους σειρά.

Στο επόμενο διάστημα θα δούμε δύο γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων, έναν γάμο αλλά και έναν θάνατο, σύμφωνα με το TV24.

Το μέλλον επιφυλάσσει χαρές για τη Θοδώρα που είναι μία από τις πιο βασανισμένες ηρωίδες της σειράς. Μετά τις απανωτές τραγωδίες,  με ον χαμό του Πέτρου, τον Γιώργο που έπεσε νεκρός την ημέρα του γάμου τους αλλά και το παιδί που δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο, η τύχη φαίνεται πως επιτέλους της χαμογελά.

Ο Λευτέρης ήρθε για να της αλλάξει τη ζωή προς το καλύτερο και παρά τα προβλήματα της σχέσης τους εκείνη στέκεται με αφοσίωση στο πλάι του. Μετά τις γιορτές όμως όλα αυτά θα αλλάξουν καθώς ο Λευτέρης θα αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό φερόταν με αυτόν τον τρόπο.

Η Θοδώρα σίγουρα στην αρχή θα ενοχληθεί όμως καταλαβαίνοντας πως το ένστικτο της δεν τη διέψευσε αφού ο Γιώργος (Λευτέρης) την αγαπάει θα μείνει κοντά του και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας χαρά στον Παντελή και την Άννα που ήθελαν τόσο πολύ να τη δουν να φτιάχνει τη ζωή της.

Στο μεταξύ ο θάνατος θα χτυπήσει ξανά την Άνω Ποριά…

Ο Βαγγέλης έφτασε στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον αδερφό του όμως όπως έχουμε δει όχι μόνο έχει μπλεξίματα με τον υπόκοσμοαλλά θέλει και να συνεργαστεί με τον Ευθύμη Φαρμάκη. Ο Βαγγέλης θα κυλήσει πάλι στα νυχτερινά του πάθη που αποκαλύπτονται πάνω στην τσόχα…

Θα αρχίσει να παίζει ξανά χαρτιά και να χάνει υπέρογκα ποσά με αποτέλεσμα ο Σταύρος να θελήσει να τον προστατέψει. Δεν θα αργήσει, όμως, να έρθει η στιγμή που οι δανειστές του βλέποντας πως ο Βαγγέλης δεν έχει τη διάθεση να τους πληρώσει θα θελήσουν να του δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα και θα σκοτώσουν τον αδερφό του, τον Σταύρο.

Η είδηση του θανάτου του πέφτει βαριά και ειδικά στην οικογένεια Βρουλάκη.